ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένχελς: "Κάναμε καλό ματς, κρίμα που δεν κερδίσαμε"

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπιέρν Ένχελς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει στην Ξάνθη και εξέφρασε την ικανοποίηση του που είναι μέλος των "ερυθρολεύκων".

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέλγος στόπερ στην κάμερα της NOVA, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια:

Για το ντεμπούτο του με γκολ:

Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να κάνω ένα ντεμπούτο με γκολ. Είναι σίγουρα κρίμα που δεν κερδίσαμε γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αξίζαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Από την ομάδα λένε ότι δεν μας δόθηκε και ένα πέναλτι, όμως δεν έχω δει τη φάση και δεν έχω εικόνα.

Για τον ελάχιστο χρόνο που είχε να προσαρμοστεί:

Εγώ ακόμη μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, καλά καλά δεν έχω μάθει τα ονόματά τους. Ξέρω βέβαια πολλά από τα παιδιά και αυτό με βοηθάει. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Για το γεγονός πως σκοράρει συχνά για αμυντικός:

Είναι αλήθεια, καταφέρνω να σκοράρω συχνά. Και συνήθως το κάνω στο ντεμπούτο μου! Είμαι χαρούμενος που το κατάφερα και σήμερα.

Για το αν έχει εικόνα από το ελληνικό πρωτάθλημα:

Δεν έπαιξα στο πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, όμως με τη Μπριζ αντιμετωπίσαμε δυσκολίες απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τώρα βρίσκομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορώ να πω πως έχει πολλές ομοιότητες με το ελληνικό. Υπάρχουν και εδώ 4-5 μεγάλες ομάδες και οι υπόλοιπες είναι μικρότερης δυναμικής. Όλες όμως αξίζουν τον σεβασμό μας.

Για τα καλοκαιρινά μεταγραφικά σενάρια:

Στις εφημερίδες πάντα γράφονται πολλά, όμως δεν είναι όλα αλήθεια. Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για μένα, όμως εγώ διάλεξα τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα το Champions League σημαίνει πολλά για μένα και ανυπομονώ να παίξω σε αυτό.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ