ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένχελς: "Δεν είχα ζήσει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ, Μπιόρν Ένχελς, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη σημασία της νίκης για τους "ερυθρόλευκους".

Έπαιξε το πρώτο του ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα σε μια ατμόσφαιρα που παρόμοια της δεν είχε ζήσει ξανά στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μπιόρν Ένχελς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μετ΄το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Βέλγος στόπερ που βγήκε και MVP του αγώνα στάθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του κράτησε το μηδέν κόντρα σε έναν αντίπαλο που σκοράρει σε μόνιμη βάση.

"Είναι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη της ομάδας μου αλλά και για το μηδέν που κρατήσαμε στην άμυνα, το οποίο είναι ένα επίσης θετικοί στοιχείο για εμάς".

Και στη συνέχεια σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα και τον κόσμο τόνισε:

"Μου είχαν μιλήσει και ήξερα τι να περιμένω και τη σημασία που έχουν για εμάς τα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Έζησα μια ατμόσφαιρα που δεν την είχα δει ξανά και ευχαριστώ τους φιλάθλους μας".

Προτό: "Στα ντέρμπι κερδίζεις, δεν παίζεις"

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό, στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ ενώ αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε πως τα ντέρμπι τα κερδίζεις... δεν τα παίζεις:

"Ήταν σημαντική η νίκη με τον ΠΑΟΚ. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου και μετά πάμε στον Παναθηναϊκό. Στο ποδόσφαιρο πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό".

Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πως το περιμένεις;
"Είναι ένα ντέρμπι, σε κάθε ντέρμπι δεν πρέπει να παίζεις αλλά να κερδίζεις".

Η αυτοπεποίθηση που αποκτάται μετά τις συνεχόμενες νίκες σας κάνει ακόμα καλύτερους;
"Όταν κερδίζεις τα ματς αποκτάς αυτοπεποίθηση αλλά δεν κερδίζει από μόνη της. Θέλεις απ' όλους τους παίκτες να δουλεύουν σκληρά και να τα δίνουν όλα. Όταν γίνεται αυτό μπορείς να κερδίσεις τα ματς".

Πως είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά τις συνεχόμενες νίκες;
"Η ατμόσφαιρα είναι καλύτερη νοιώθουμε καλύτερα το τελευταίο διάστημα και αυτό βγαίνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ