ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έντονο ενδιαφέρον της Κάντιθ για Γιαννιώτα

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ισπανική Κάντιθ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα του Ολυμπιακού. Προς παραμονή στο Λιμάνι ο Ελαμπντελαουί.

Η μετακίνηση του Γιάννη Γιαννιώτα στην Κόρδοβα δεν προχώρησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο διεθνής εξτρέμ δεν θα μετακινηθεί στην Ισπανία και δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Ο Γιαννιώτας θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι. Όπως αναφέρει ο "Γαύρος", οι συζητήσεις μεταξύ των Πειραιωτών και της Κάντιθ που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον, βρίσκονται σε εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι θα φτάσουν σε συμφωνία.

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΟΜΑΡ

Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα ο Ολυμπιακός είχε επαφές με τον μάνατζερ του Ομάρ Ελαμπντελαουί και φαίνεται πως ο Νορβηγός μπακ θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά.

Μπορεί ως το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου να έρθει στον Ολυμπιακό κάποια πρόταση για τον διεθνή ακραίο μπακ, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο παίκτης δεν θα αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Οι επαφές που είχαν οι Πειραιώτες με τον μάνατζερ του θα συνεχιστούν, καθώς οι δύο πλευρές συζητούν για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ