ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έντονη φημολογία για πρόταση για τον Μιλιβόγεβιτς

Έντονη φημολογία για πρόταση για τον Μιλιβόγεβιτς
Μιλιβόγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα είναι πιθανά με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς κυκλοφορούν πολλά σενάρια ότι υπάρχει στα σκαριά καλή πρόταση που ενδεχομένως να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και απομένουν ουσιαστικά κάτι λιγότερο από έξι μέρες, είναι λογικό να αρχίσει και η παραφιλολογία ή τα σενάρια σχετικά και με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών! Θα φανεί τις επόμενες μέρες βεβαίως κατά πόσο είναι παραφιλολογία ή όχι...

Ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει μόνο στις μεταγραφικές κινήσεις που γνωρίζουμε (δύο στόπερ, δύο επιθετικοί, ένα εξτρέμ και συγκεκριμένα τον Ελιονούσι ). Ακούγεται έντονα ότι εξετάζει και την περίπτωση απόκτησης ενός “εξαριού”.

Ο λόγος; Έχει βουίξει η πιάτσα των μάνατζερ ότι είναι στα σκαριά μία πρόταση για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Μία πρόταση που δύσκολα θα μπορέσει να την αρνηθεί ο Ολυμπιακός. Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Ακούγεται πάντως έντονα το συγκεκριμένο σενάριο και δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη 31 Αυγούστου να είναι στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ το θέμα του Λούκα.

Δεν λέμε ότι σίγουρα θα αποχωρήσει από το λιμάνι, αλλά η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πώς υπάρχει θέμα. Βέβαια, ο Μιλιβόγεβιτς δεν πρόκειται να φύγει τσάμπα. Εδώ πέρσι οι “ερυθρόλευκοι” είχαν αρνηθεί πρόταση 7 με 8 εκατομμυρίων ευρώ! Οπότε, αν φύγει, θα φύγει αφού έρθει πρόταση πολλών εκατομμυρίων.

Σε αναμονή λοιπόν βρισκόμαστε για να δούμε αν τελικά ο Σέρβος άσος θα αποχωρήσει ή θα παραμείνει στο λιμάνι.

*** Για τον Νιλμάρ η Αλ Νασρ φαίνεται πώς διέκοψε τις συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο για τα δεδουλευμένα του. Κι αυτό, γιατί ο Βραζιλιάνος ήταν ανένδοτος καθώς ήθελε μπροστά σχεδόν όλα τα λεφτά και όχι με δόσεις. Μάλιστα, στην Αραβία ακούγεται ότι του μεταφέρθηκε πώς δεν θα κάτσουν ξανά στο τραπέζι μαζί του αν δεν αλλάξει συμπεριφορά, ξεκαθαρίζοντάς του ότι είναι “ξένο σώμα” και πώς θα συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ