ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έντονη φημολογία για Ντα Κόστα

Έντονη φημολογία για Ντα Κόστα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοένα και αυξάνεται η φημολογία τις τελευταίες ώρες που θέλει τον Μανουέλ Ντα Κόστα να παραχωρείται από τον Ολυμπιακό.

Στο μεταγραφικό κομμάτι που αφορά τους Πειραιώτες οι προσθήκες δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν παίκτες που θα βρεθούν στην έξοδο.

Μαζουακού, Κασάμι και Ντα Κόστα είναι τα... hot ονόματα της λίστας με τους υποψήφιους προς αποχώρηση, έχοντας προσελκύσει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, αυτός που έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα του αποχαιρετισμού είναι ο Μαροκινός (με πορτογαλικό διαβατήριο) στόπερ. Η φημολογία έχει φουντώσει για τα καλά όσον αφορά το μέλλον του Ντα Κόστα στο Λιμάνι.

Όπως φαίνεται ο παίκτης πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, ολοκληρώνοντας τη σύντομη θητεία του με τα "ερυθρόλευκα". Ουσιαστικά έχει μπει σε μια διαδικασία πώλησης και είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

Ο Ντα Κόστα έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και της Αγγλίας, με το όνομα της Ρέντινγκ να έχει συνδεθεί με τον στόπερ του Ολυμπιακού ουκ ολίγες φορές στο Νησί.

Το καλοκαίρι του 2015 οι Πειραιώτες απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή από την Σίβασπορ έναντι ποσού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Από την στιγμή που δεν λογίζεται ως βασικός στα πλάνα του Βίκτορ Σάντσεθ και ο Ολυμπιακός αναζητά ούτως ή άλλως στόπερ στο μεταγραφικό παζάρι, η περίοδος που διανύουμε μοιάζει ως η ευκαιρία των "ερυθρολεύκων" να παραχωρήσουν τον παίκτη και να πάρουν πίσω το μεγαλύτερο δυνατό μέρος των χρημάτων που ξόδεψαν για την αγορά του ένα χρόνο πριν.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέγας χορηγός του μουσείου "Νίκος Καζαντζάκης" ο Μαρινάκης
Επαναφέρουν Ανγκά οι Ελβετοί
Κάτι "παίζει" με Ενγκόγκ στον Ολυμπιακό
Προτάθηκε ο Ιτούρμπε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ