ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενθουσιασμένος ο Βίκτορ Σάντσεθ

Ενθουσιασμένος ο Βίκτορ Σάντσεθ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, το βράδυ δείπνησε μαζί με τους παίκτες και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα περιπέτεια της καριέρας του μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Μια ασυνήθιστη ημέρα αυτή που έζησαν οι "ερυθρόλευκοι" στο Λάνγκεφελντ την Πέμπτη (23/6), όταν μέσα σε λίγες ώρες (!) άλλαξαν προπονητή.

Το μεσημέρι ανακοινώθηκε αιφνιδίως η λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Σίλβα και "καπάκι" η πρόσληψη του Βίκτορ Σάντσεθ ντελ Άμο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού, στο γήπεδο του Λάνγκενφελντ. Η γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές του έγινε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των Πειραιωτών.

Τον Βίκτορ Σάντσεθ σύστησε στους παίκτες ο Γιάννης Βρέντζος, που ταξίδεψε μαζί του μέχρι την Αυστρία, συνοδευόμενος και από τον Χουάνχο Λορένθο.

Συνεργάτες του Ισπανού τεχνικού είναι οι Νάτσο Μιχάρες (γυμναστής) και Κάρλος Λουένγκο (αναλυτής), ενώ ο άμεσος βοηθός προπονητή του Βίκτορ, Νταβίδ Ντονίγα Λάρα, θα συναντήσει την αποστολή το Σάββατο (25/6).

Η ημέρα για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με την ομάδα να δειπνεί στο ξενοδοχείο μαζί με το νέο τεχνικό επιτελείο αλλά και τους Γιάννη Βρέντζο και Χουάνχο Λορένθο. Για την Παρασκευή (24/6) το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Μία στις 10:00 και μία στις 18:00.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ εμφανώς ενθουσιασμένος με τη νέα περιπέτεια της καριέρας του, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter το βράδυ της Πέμπτης (23/6): "Ξεκινήσαμε! Ενθουσιασμένος και με υψηλά κίνητρα για την επιστροφή στην ελληνική οικογένεια", με hashtag #olympiacos και #pamethryle.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ