ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενσωματώθηκαν οι δανεικοί

Ενσωματώθηκαν οι δανεικοί
INTIME SPORTS

Ξανά στα βάσανα οι παίκτες του Ολυμπιακού που ξεκίνησαν προπονήσεις μετά το 3ημερο ρεπό. Παρόντες στο Ρέντη και 6 δανεικοί.

Ρεπό τέλος και επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ. Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (21/4) πήραν μέρος και οι. οι δανεικοί (μέχρι πρότινος) Μπουχαλάκης, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Καραγκούνης και Κολοβός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση αναφέρει:

"Η εβδομάδα μετά τις γιορτές του Πάσχα άρχισε με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να προπονούνται το πρωί της Δευτέρας. Η προπόνηση αυτή διεξήχθη με αρκετά… νέα, αλλά και… παλαιά πρόσωπα. Με την ομάδα ενσωματώθηκαν οι δανεικοί (μέχρι πρότινος) Μπουχαλάκης, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Καραγκούνης και Κολοβός και έκαναν τη Δευτέρα την πρώτη τους εκγύμναση φορώντας τα «ερυθρόλευκα».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν «διπλό» σε μικρό χώρο, με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και άμεσα τελειώματα. Εκτός προπόνησης έμεινε μόνο ο Νίκος Βέργος, ο οποίος συνεχίζει θεραπεία και ατομικό και δεν είναι ακόμη σε θέση να ανεβάσει ρυθμό. Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ