ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενημέρωση του Ολυμπιακού για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Τορίνο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Τορίνο για τον τρόπο μεταφοράς τους στο Allianz Stadium, ενώ προειδοποίησε για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στην Ιταλία προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης την σπουδαία αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Γι' αυτό το λόγο, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και τους ενημέρωσε για τον τρόπο μεταφοράς τους στο Allianz Stadium, ενώ προειδοποίησε για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα βρεθούν την Τετάρτη στο Τορίνο, για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, για τα παρακάτω:

α) Υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σε ολόκληρη την πόλη, ενώ το ίδιο θα ισχύει και στο γήπεδο, λόγω της συνόδου κορυφής, η οποία λαμβάνει χώρα στο Τορίνο, αυτές τις ημέρες. Θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, το εισιτήριο -με το οποίο θα γίνεται ταυτοποίηση, αλλά και να είναι υπομονετικοί στους εξονυχιστικούς ελέγχους, οι οποίοι θα γίνονται, προκειμένου να τους επιτραπεί να προσεγγίσουν το γήπεδο.

β) Ειδικά πούλμαν θα μεταφέρουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, από το κέντρο της πόλης στο γήπεδο και αντιστρόφως (μετά τη λήξη του αγώνα). Τα λεωφορεία αυτά θα βρίσκονται στο κέντρο του Τορίνο και στο σημείο που μπορείτε να δείτε στην πρώτη φωτογραφία, από τις 18:00. Μετά το τέλος του αγώνα θα τους επαναφέρουν στο ίδιο σημείο. Στη δεύτερη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το σημείο, από το οποίο ο κόσμος της ομάδας μας θα εισέλθει στο γήπεδο. Οι πόρτες του Allianz (Juventus) Stadium, ανοίγουν στις 18:45 τοπική ώρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ