ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ενεργοποιεί την ρήτρα για Ενέν η Έβερτον"

"Ενεργοποιεί την ρήτρα για Ενέν η Έβερτον"

Την πρόθεση της Έβερτον να ενεργοποιήσει την ρήτρα για τον Ενέν και να τον κρατήσει στο "Goodison Park", αποκάλυψε ο Κριστόφ Ενροτέ. Οτσόα μέσω... Ρομπέρτο βλέπουν οι Μεξικάνοι.

Ο Ολυμπιακός πρόλαβε το περσινό καλοκαίρι την Έβερτον και πήρε τον Νταβίντ Ενέν από την Άντερλεχτ, ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος επέμενε για τον νεαρό Βέλγο φορ και κατάφερε να τον αποκτήσει δανεικό από τους "ερυθρόλευκους" με οψιόν αγοράς.

Σε 19 εμφανίσεις του με την ομάδα U-21 των "ζαχαρωτών", ο Ενέν σκόραρε 9 τέρματα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Έβερτον που σκέφτονται σοβαρά να ενεργοποιήσουν την ρήτρα αγοράς του από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Κριστόφ Ενροτέ, ατζέντης του 19χρονου επιθετικού, αποκάλυψε πως σύντομα θα συναντηθεί με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ , τεχνικό της πρώτης ομάδας, υποστηρίζοντας πως οι ενδείξεις δείχνουν παραμονή του πελάτη του στο "Goodison Park".

"Πρέπει σύντομα να συναντήσω τον Μαρτίνεθ. Αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν προς την κατεύθυνση ενεργοποίησης της ρήτρας για την μόνιμη μεταγραφή του παίκτη.

Βελτιώθηκε πολύ εδώ. Οι αναφορές του Μαρτίνεθ και του τεχνικού της U-21, είναι πολύ καλές για τον Ενέν. Και οι δύο επαινούν την νοοτροπία, την συμμετοχή και την προσαρμοστικότητα του".

Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, η ρήτρα αγοράς του Ενέν ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ και τόσα θα πρέπει να καταβάλλει η Έβερτον στον Ολυμπιακό αν θέλει να κρατήσει με μόνιμη μεταγραφή τον Βέλγο φορ στο "Goodison Park".

"Οτσόα αν φύγει ο Ρομπέρτο"

Αυτό υποστηρίζουν οι Μεξικάνοι. Ο Γκιγιέρμο Οτσόα είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει από την Μάλαγα, όπου συνήθως ήταν στον πάγκο και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Ολυμπιακός μοιάζει με ως πιθανός προορισμός.

Με μια προϋπόθεση: "ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να χάσει τον Ρομπέρτο το καλοκαίρι, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του από μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης.

Η πρώτη επιλογή για αντικαταστάτη του Ισπανού στην ομάδα του Πειραιά μοιάζει να είναι ο Γκιγιέρμο Οτσόα", υποστηρίζουν χαρακτηριστικά στο Μεξικό, επιμένοντας για το φλερτ των "ερυθρολεύκων" με τον γκολκίπερ της Μάλαγα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ