ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ενεργοποιεί τη ρήτρα για Ζντιέλαρ η Παρτίζαν"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ταουαμπά, Ζντιέλαρ EUROKINISSI SPORTS

Στη Σερβία υποστηρίζουν ότι τις επόμενες μέρες η Παρτίζαν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Σάσα Ζντιέλαρ από τον Ολυμπιακό.

Τον Γενάρη ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Σάσα Ζντιέλαρ με τη μορφή δανεισμού στην Παρτίζαν, με τη συμφωνία να προβλέπει και ρήτρα αγοράς του Σέρβου μέσου από το σύλλογο του Βελιγραδίου.

Ο Ζντιέλαρ πρόλαβε να γράψει 16 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ, στο διάστημα της παρουσίας του στη Παρτίζαν και έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από τους "ερυθρόλευκους".

Στη Σερβία επέμεναν και την Δευτέρα (21/5) πως ο 23χρονος κεντρικός χαφ λογίζεται ως βασικό γρανάζι της Παρτίζαν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, γεγονός που ωθεί τους "ασπρόμαυρους" στην καταβολή της οψιόν ύψους 500.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Ο Ζντιέλαρ αγωνίστηκε 67 φορές με τη φανέλα της ΟΦΚ Βελιγραδίου, πριν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποιώντας 28 εμφανίσεις.

Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Μαγιόρκα (15 συμ.) και από τη νέα σεζόν αναμένεται να ανήκει κανονικά στην Παρτίζαν, μετά τον φετινό εξάμηνο δανεισμό του στους Σέρβους.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γκαλέτι: "Οι οπαδοί έκλαιγαν για εμένα και είπα αυτό ήταν"
"Φουλάρει" για Μολέντο ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ