ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ενδιαφέρεται για Ντόρια ο Ολυμπιακός"

PSG's Edinson Cavani challenges for the ball with Marseille's Matheus Doria Macedo during their French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 23, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Edinson Cavani challenges for the ball with Marseille's Matheus Doria Macedo during their French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 23, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP

Τα σενάρια από το εξωτερικό αυξάνονται για τον στόπερ που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του 23χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού της Μαρσέιγ, Ντόρια. (video)

Μετά τον Κίρικες της Νάπολι και τα ιταλικά σενάρια, ήρθε το βραδάκι της Δευτέρας (22/1) η σειρά της γαλλικής αγοράς να "παίξει μπάλα" στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού με... θέα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Στη Γαλλία λοιπόν υπάρχει ένα δημοσίευμα του "mercato365" που κάνει λόγο για ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" στο πρόσωπο του Ντόρια. Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο στόπερ της Μαρσέιγ, ο οποίος φέτος έχει συνολικά 5 συμμετοχές και δεν υπολογίζεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του για να τον αποκτήσει δανεικό έως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Το συμβόλαιο του Ντόρια με την Μαρσέιγ εκπνέει τον Ιούνιο του 2019. Στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Όσκαρ Γκαρθία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ