ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ενδιαφέρεται για Κιμ Σέουνγκ-Τζίου ο Ολυμπιακός"

"Ενδιαφέρεται για Κιμ Σέουνγκ-Τζίου ο Ολυμπιακός"

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Νοτιοκορεάτη γκολκίπερ Κιμ Σέουνγκ-Τζίου. Άγνοια δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη σε επικοινωνία με το Sport24.gr.

Συγκεκριμένα η ιταλική ιστοσελίδα " tuttomercatoweb.com", επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες που θέλουν τους Πειραιώτες να βρίσκονται στο κατόπι του Κιμ Σέουνγκ-Τζίου.

"Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να επενδύσει στον Κιμ Σέουνγκ-Τζίου, τον 24χρονο γκολκίπερ της Ulsan Hyundai και διεθνή με την Νότιο Κορέα. Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται πολύ για τον Ασιάτη τερματοφύλακα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία θέλουν τους "ερυθρόλευκους" να έχουν επαφή με την πλευρά του παίκτη, κάτι που πάντως διέψευσε ο μάνατζερ του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Holger Zimmer (ιδιοκτήτη της Dr. Zimmer Sportmanagement), ο οποίος δήλωσε άγνοια για τα όσα υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα.

"Δεν ξέρω κάτι, κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου για τον Κιμ", ήταν η τοποθέτηση του.

Για την ιστορία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ο γκολκίπερ της Νοτίου Κορέας, Γιούνγκ Σουνγκ-Ριόνγκ δέχθηκε μεγάλη κριτική για τις εμφανίσεις του, με αποκορύφωμα τα 4 γκολ που δέχθηκε στο ματς με την Αλγερία.

Ο Κιμ Σέουνγκ-Τζίου επιλέχθηκε στην θέση του, στο τελευταίο παιχνίδι με το Βέλγιο, όπου είχε εξαιρετικές επεμβάσεις παρά το γεγονός πως ήρθε τελικά η ήττα με 1-0.

Ο 24χρονος γκολκίπερ διεκδικεί πλέον θέση στο βασικό σχήμα της Εθνικής του, με τον Ούλι Στίλικε να έχει να επιλέξει μεταξύ του Κιμ Σέουνγκ-Τζίου και του τερματοφύλακα της Cerezo Osaka, Κιμ Γιν-Χιόν.

Από το 2006 που ανήκει στην Ulsan Hyundai, ο Κιμ Σέουνγκ-Τζίου έχει πραγματοποιήσει συνολικά 99 εμφανίσεις, νούμερο λογικό με βάση την ηλικία του. Στο Πανασιατικό πρωτάθλημα του 2014 κράτησε για έξι σερί ματς απαραβίαστη την εστία της Εθνικής του ομάδας U-23, που κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο.

Με τον σύλλογο του έχει κερδίσει το ασιατικό Champions League το 2012, έχοντας 4 συμμετοχές έως τον τελικό, όπου η Ulsan Hyundai νίκησε με σκορ 3-0 την Al-Ahli. Το 2013 ο Κιμ Σέουνγκ-Τζίου συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της K-League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ