ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδεχόμενη παρουσία Μαρινάκη και παικτών στη Μάνδρα

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει την στήριξη της στους κατοίκους της Μάνδρας και το Σάββατο (25/11) είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκεφθούν την περιοχή ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Για όγδοη συνεχόμενη μέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το παρών στην Μάνδρα, προσφέροντας την συμπαράσταση της στους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Και την Παρασκευή (24/11) συνεχίστηκε η παροχή βοήθειας για τον καθαρισμό σπιτιών, δρόμων, υπογείων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της Μάνδρας με τα μηχανήματα που έχει διαθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι ενέργειες καθαρισμού επεκτάθηκαν και στο κεντρικό αντλιοστάσιο πόσιμου νερού, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Ενδεχόμενη παρουσία Μαρινάκη και παικτών στη Μάνδρα
INTIME SPORTS
Ενδεχόμενη παρουσία Μαρινάκη και παικτών στη Μάνδρα
INTIME SPORTS

Επικεφαλής των εργασιών είναι ο Βασίλης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης ΑΕ", έχοντας μαζί του στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ και υπαλλήλους από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ενδεχόμενη παρουσία Μαρινάκη και παικτών στη Μάνδρα
INTIME SPORTS

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες, μετά από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχουν αποφασίσει ότι θα συνεχίσουν την στήριξη στους κατοίκους της Μάνδρας για όσο χρειαστεί. Μάλιστα είναι εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός να δώσει το παρών στην περιοχή το πρωί του Σαββάτου (25/11), προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών αλλά και τυχόν ελλείψεις, με σκοπό να προσφέρει έξτρα παροχές εφόσον το κρίνει αναγκαίο. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην πιθανή επίσκεψη του στη Μάνδρα θα συνοδεύσουν και παίκτες της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "Big Brother" του Ολυμπιακού
Πιο κοντά οι Ακαδημίες Ολυμπιακού και Σπόρτινγκ
Ένχελς: "Όνειρο να παίξω στο Champions League, όχι στην εθνική"
Τα post Δημάτου - Καραπαπά για την τιμωρία του Χιμένεθ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ