ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένας Χάσι που... ψάχνεται!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι διαπίστωσε "θέματα" στη ρεβάνς με Παρτιζάν και στο φιλικό με τον Ατρόμητο σχετικά με τη συνύπαρξη των Μάριν – Φορτούνη – Καρσελά και κάνει δεύτερες σκέψεις ενόψει Ριέκα.

Τη στιγμή που τα μεταγραφικά έχουν κοπάσει στον Ολυμπιακό, είναι λογικό όλη η προσοχή να είναι στραμμένη στον "τελικό" της Τετάρτης (16/8, 21.45) κόντρα στην Ριέκα στο Καραϊσκάκη.

Ο Μπέσνικ Χάσι έβγαλε τα συμπεράσματά του από το φιλικό με τον Ατρόμητο. Πολύ περισσότερο τα είχε βγάλει από το 2-2 με την Παρτιζάν στο Καραϊσκάκη και θα βγάλει ακόμα περισσότερα στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν. Προπονήσεις που όπως έχει προαναγγείλει θα θυμίζουν... επίσημα ματς!

Έχει αρχίσει, πλέον, ο Κοσοβάρος τεχνικός να έχει κάποιους ενδοιασμούς ως προς την τριάδα που πλαισιώνει τον Μπεν. Ως προς το αν λειτουργεί όπως θέλει η τριάδα Μάριν - Φορτούνη - Καρσελά.

Πάλι έκανε παρατηρήσεις στον Γερμανό για το γεγονός ότι περισσότερο συνέκλινε προς τα μέσα στο φιλικό του Περιστερίου όπως και στον επαναληπτικό με την Παρτιζάν, με αποτέλεσμα να επικρατεί μία σύγχυση ρόλων με τον Φορτούνη.

Κάτι δεν του “κολλάει” του Χάσι με τη συνύπαρξη των Μάριν - Φορτούνη. Φυσικά βλέπει αυτό που βλέπουμε όλοι μας. Ότι η αμυντική τους συμπεριφορά είναι... κάτω από τη βάση, ενώ στα δύο τελευταία ματς με Παρτιζάν και Ατρόμητο εμφανίστηκαν και σημάδια προβλημάτων στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Χάσι έχει αρχίσει να κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις. Είναι δεδομένο ότι θα βάλει κάτω ειδικά τα δύο ματς με την Παρτιζάν και θα τα “ξεσκονίσει”. Είναι γεγονός πώς ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα στο Βελιγράδι, όταν έπαιζε με δύο καθαρά εξτρέμ (Σεμπά – Καρσελά) και τον Μάριν πίσω από τον Μπεν.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα κινδυνεύσει να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα ο Φορτούνης. Πιο πιθανό είναι να την χάσει ο Μάριν, αν φτάσει τελικά στο σημείο ο Χάσι να αλλάξει τα πλάνα του και ειδικά ένα σχέδιο που προετοίμαζε από το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία.

Φαινόταν σχεδόν με το "καλημέρα" ότι ήθελε να "παντρέψει" τους Φορτούνη και Μάριν στην ενδεκάδα, αλλά προς το παρόν δεν δείχνει να πολυτσουλάει. Μέσα στο Σαββατοκύριακο (12-13/8) ο τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και να διαφωτίσει κάπως την κατάσταση.

Εκτός της ιστορίας του Μάριν και του Φορτούνη, περιμένει να δει τι θα συμβεί και με τον Οφόε, ο οποίος αναμένεται σήμερα (12/8) να μπει στις προπονήσεις. Αν όλα πάνε καλά με τον Βέλγο, τότε ο Χάσι θα πάει με δίδυμο Ζιλέ - Οφόε την Τετάρτη (16/8) στα χαφ και μένει να φανεί αν θα περάσει ο Ρομαό στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ρέτσο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ