ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένας… άλλος Ολυμπιακός στα Χανιά

Ένας… άλλος Ολυμπιακός στα Χανιά
Πάρντο, Ρομάο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρκετά τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στον αγώνα της Πέμπτης (1/12, 19.30) με τον ΑΟΧ. Ο Μάριν που επιστρέφει, τα "φτερά" με Μανθάτη και Πάρντο και το τεστ για Ντε Λα Μπέγια

Έχει ματς σήμερα για τον Ολυμπιακό (1/12, 19.30). Για κάποιους θα μπορούσε να είναι «αγγαρεία». Για αυτούς που θα πάρουν φανέλα βασικού όμως, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται το παιχνίδι με τα Χανιά με «αγγαρεία». Τουλάχιστον αυτό διέρρεε χθες (30/11) από το Ρέντη.

Σε σχέση με το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ο Μπέντο πάει για οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι Λεάλι, Μποτία και Μπουχαλάκης φαίνεται πώς θα ξεκινήσουν στα Περιβόλια. Οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλυφθούν από τους Φιγκέιρας, Βούρο ή Ρομαό, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μάριν, Μανθάτη, Πάρντο και Καρντόσο.

Βέβαια, χθες κάποια στιγμή στις δοκιμές είχε τον Ιντέγιε περισσότερη ώρα στην κορυφή της επίθεσης παρά τον Καρντόσο. Λίγη σημασία έχει ωστόσο όλο αυτό.

Εκείνο που έχει σημασία είναι το πώς θα εμφανιστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν καιρό να αγωνιστούν. Πρώτος-πρώτος ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος μετά από ένα μήνα και… κάτι θα επανεμφανιστεί στο αρχικό σχήμα. Στις 26 Οκτωβρίου και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά είχε παίξει για 65 λεπτά. Από τότε εξαφανίστηκε.

Ο Γερμανός έλεγε ότι δεν θεωρεί πώς ο προπονητής του κάνει καψώνι. Αντιθέτως, το βλέπει το παιχνίδι με τα Χανιά ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει στον Μπέντο ότι κακώς έκανε που τον άφηνε συνεχώς εκτός αποστολής.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που θα τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του είναι ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια που μετά από δύο μήνες και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα παίξει για πρώτη φορά και θα τεστάρει το πόδι του ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία την παραπάνω Πέμπτη (8/12, 20.00).

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι Μανθάτης – Πάρντο που θα βρεθούν στα άκρα της επίθεσης. Ο πρώτος απέδειξε στο Καζακστάν ότι δικαίως ο Μπέντο τον υπολογίζει. Ο δεύτερος μετά το «χαστούκι» με τον αποκλεισμό του από το Europa League, έχει δουλέψει πολύ στο Ρέντη και φαίνεται πώς οι κόποι του ανταμείβονται.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Ρομαό. Δεν δόθηκε κάποια ξεκάθαρη εικόνα από τις χθεσινές δοκιμές ότι ο Αφρικανός θα ξεκινήσει. Μπορεί να τον δούμε στη θέση του, δηλαδή σε ρόλο «εξαριού», αλλά μπορεί να τον δούμε και δίπλα στον Μποτία. Άλλωστε ο Μπέντο είχε πει στο παρελθόν ότι τον υπολογίζει ακόμα και για κεντρικό αμυντικό. Στην πραγματικότητα όμως δεν τον υπολογίζει ούτε για τον… πάγκο!

Αναλυτικά η αποστολή που θα ταξιδέψει στις 10 το πρωί για Χανιά: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Μέσα" ο Μάριν, ο Τσόρι ζήτησε να μην πάει Χανιά
Ακυρώθηκε η πτήση του Ολυμπιακού για Χανιά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ