ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενα γρήγορο γκολ

Ενα γρήγορο γκολ

Να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από την αναμέτρηση του Κιέβου θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης" με την Ντνίπρο για τους "32" του Europa League.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στο "NSK Olimpyiskyi" από τους Ουκρανούς και βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, ενώ η εν γένει αγωνιστική τους εικόνα το τελευταίο διάστημα δεν συνηγορεί σε μια πιθανή θεαματική ανατροπή των δεδομένων, όσον αφορά την υπόθεση - πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ωστόσο ο Βίτορ Περέιρα και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος στο 90λεπτο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", επιχειρώντας σε πρώτη φάση να ισοφαρίσουν το χάντικαπ των δύο τερμάτων με το οποίο μπαίνουν στο ματς και εν συνεχεία να ψάξουν τον τρόπο που θα ολοκληρώσει το comeback απέναντι στην ομάδα του Μιρόν Μαρκέβιτς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε δίχως προβλήματα την προετοιμασία του ενόψει Ντνίπρο, με τον Περέιρα να στέκεται κυρίως στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και όσα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του το βράδυ της Πέμπτης (26/2, 22:05) στο Φάληρο.

Σωστή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργία από τα άκρα και τον άξονα, αλλά κυρίως κίνηση δίχως την μπάλα είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να εμφανιστεί αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός, που ψάχνει μεν ένα γρήγορο τέρμα αλλά την ίδια στιγμή δεν πρέπει να δεχθεί γκολ, γεγονός που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια πρόκρισης των "ερυθρολεύκων".

Η Ντνίπρο θα κοιτάξει να κλείσει τους χώρους προς την εστία της και ο Περέιρα θέλει να δει την ομάδα του να έχει υπομονή στην επίθεση, καθώς η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Ο Πορτογάλος σίγουρα θα ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να προηγείται νωρίς, ωστόσο είναι της άποψης πως ακόμη και στην επανάληψη να έρθει το πρώτο γκολ, οι Πειραιώτες θα έχουν χρόνο να ψάξουν και το δεύτερο.

Όσον αφορά τα πλάνα του Περέιρα; Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί και Ντομίνγκες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την ενδεκάδα, με τρεις θέσεις να είναι "ανοιχτές".

Ο Αυλωνίτης έχει προβάδισμα έναντι του Σαντάνα για παρτενέρ του Σιόβα, ο Φορτούνης είναι πιθανό να προτιμηθεί για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής αντί των Αφελάι και Ντουρμάζ, ενώ ο Μπενίτες διεκδικεί την θέση του βασικού στράικερ από τον Μήτρογλου που όμως διατηρεί τις υπέρ του πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ