ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ένα εκατ. ευρώ η διαφορά για Οφόε"

Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε επέστρεψε στις Βρυξέλλες μετά τη συνομιλία που είχε στη Βαρσοβία την Τρίτη (27/6) με τον πρόεδρο της Λέγκια. Για διαφορά ύψους 1 εκατ. ευρώ με τον Ολυμπιακό μιλούν οι Πολωνοί.

Στη Βαρσοβία βρέθηκε την Τρίτη (27/6) ο 28χρονος Βέλγος μέσος, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε. Όχι για να προπονηθεί με τη Λέγκια, αλλά για να μιλήσει με τον πρόεδρο της πολωνικής ομάδας, Ντάριους Μιοντούσκι.

Η συνάντηση διήρκεσε μερικές ώρες στο "Sobańsk Palace" κι έγινε με την παρουσία του ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα, "sportowefakty", οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα... ξαναπούν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Λέγκια προσέφερε στον Βέλγο νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1.000.000 ευρώ, που θα τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε επέστρεψε στις Βρυξέλλες μετά τις διαπραγματεύσεις, ενώ τονίζεται το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο, Małgorzata Chłopaś, υπάρχει διαφορά ακόμη που δεν έχει καλυφθεί.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρουν το ποσό των 2.000.000 ευρώ στη Λέγκια, ενώ η πολωνική ομάδα ζητά το ποσό των 3.000.000 ευρώ για να πωλήσει τον Βέλγο μέσο της.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ