ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμφανίζονται οι… εξαφανισμένοι στον Ολυμπιακό!

Εμφανίζονται οι… εξαφανισμένοι στον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ρομαό, Μάριν, Πασιένσια, Μπουχαλάκης και Σιόβας είναι ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βρεθούν στη 18άδα για το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη (26/10, 19.30).

Πέρασε και ο ΠΑΟΚ λοιπόν για τον Ολυμπιακό. Η πρώτη δύσκολη εβδομάδα για τους "ερυθρόλευκους" πέρασε αναίμακτα και μάλιστα με το απόλυτο των νικών κόντρα σε Πανιώνιο, Αστάνα και ΠΑΟΚ. Το "μενού" της επόμενης εβδομάδας έχει άλλα τρία δύσκολα παιχνίδια με Ατρόμητο στο Περιστέρι, Αστάνα στο Καζακστάν και Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Πριν από τον σαββατιάτικο αγώνα του Περιστερίου όμως, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τον ενδιάμεσο "σταθμό" για το Κύπελλο. Την Τετάρτη (26/10, 19.30) οι Πειραιώτες φιλοξενούν τον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική του Β’ Ομίλου. Ένας Πλατανιάς που πέρσι την ίδια εποχή (28 Οκτωβρίου 2015) είχαν επισκεφθεί το "Γ. Καραϊσκάκης" ξανά για το Κύπελλο και λίγο έλειψε να έφευγε με το διπλό, αλλά ας όψεται ένα γκολ του Ερνάνι στο 92’ που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στα μάτια του Μπέντο η αναμέτρηση με τους Χανιώτες προσφέρεται για ροτέισον. Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει σίγουρα με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος ακόμα και να βρεθεί στη 18άδα (σ.σ. μέχρι και χθες το βράδυ επέμεναν αρκετοί ότι θα δει το ματς από την εξέδρα), δεν προορίζεται για βασικός. Θα πάρει τις ανάσες του για να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκος με Ατρόμητο, Αστάνα και Παναθηναϊκό.

Επίσης, ο Λεάλι θα αντικαταστήσει τον Καπίνο, καθώς ο Ιταλός έχει ενημερωθεί από τις αρχές της σεζόν από τον Μπέντο, ότι θα πάρει τα παιχνίδια του Europa League και του Κυπέλλου.

ΜΕ ΡΟΜΑΟ, ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝ

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι θα εμφανιστούν και κάποιοι… εξαφανισμένοι. Ο Αλεξίς Ρομαό υποτίθεται ότι θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχή μετά τη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος. Τελικά, σε κανένα από τα παιχνίδια με Πανιώνιο, Αστάνα και ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε στις επιλογές του Μπέντο. Τώρα όμως έφτασε η στιγμή να πάρει χρόνο συμμετοχής και μάλιστα προορίζεται στο να βαφτιστεί ως ο "αντι-Μιλιβόγεβιτς" κόντρα στον Πλατανιά.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο παίκτης που θα τον πλαισιώσει. Πιθανότατα θα είναι ο Καμπιάσο, ενώ υπάρχει ως εναλλακτική λύση και ο Μπουχαλάκης. Στην επιθετική γραμμή ο Τσόρι και ο Μάριν φαίνεται πώς θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ προς τα εκεί πάει η… δουλειά και με τον Καρντόσο αντί του Ιντέγε.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΟΒΑ

Ο Ελαμπντελαουί από την πλευρά του ούτως ή άλλως πήγαινε για τον Πλατανιά, άσχετα αν επανεμφανίστηκε αναγκαστικά μετά από 180 μέρες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τέλος, είναι και ένα θέμα τι θα συμβεί με τον Σιόβα, ο οποίος μπήκε στην 20άδα για τον ΠΑΟΚ, αλλά "κόπηκε" την τελευταία στιγμή και δεν κάθισε ούτε στον πάγκο. Την Τετάρτη (26/10) με τον Πλατανιά εκτιμάται ότι θα πάρει φανέλα βασικού.

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν πάντως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Τρίτης (25/10), εκεί όπου αναμένεται ο Μπέντο να προχωρήσει σε κάποιες δοκιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι έζησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού τη νίκη επί του ΠΑΟΚ
Το μήνυμα του Ρομπέρτο για τη νίκη του Ολυμπιακού
Μπαλόκας στον Sport24 Radio 103,3: "Άψογη φιλοξενία, λέει ψέματα ο Ίβιτς"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ