ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έμειναν 1.800 εισιτήρια για το ντέρμπι

Έμειναν 1.800 εισιτήρια για το ντέρμπι
INTIME SPORTS

Το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι γεμάτο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού έχουν μείνει απούλητα μόλις 1.800 εισιτήρια. Διαβάστε πότε και που θα διατίθενται.

Μεγάλες πιένες αναμένεται να γνωρίσει το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για το αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μόλις 1.800 εισιτήρια έχουν παραμείνει απούλητα για την αιώνια μάχη στο Φάληρο και λογικά θα κάνουν "φτερά", αφού υπάρχει μεγάλη δίψα του "ερυθρόλευκου" κόσμου γι' αυτό το ματς, ενώ είναι και η ψυχολογία στο ζενίθ μετά τη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους για το Champions League.

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζί με 0% γκανιότα στο 1Χ2 (μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο 10:00-15:00 και την Κυριακή από τις 09:00, αν βέβαια έχουν μείνει κάποια που δεν θα έχουν βρει κάτοχο. Όπως και να 'χει, το γήπεδο θα είναι γεμάτο για "τη μητέρα των μαχών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ