ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Τρελοί με το ποδόσφαιρο οι Έλληνες"

Ελιουνούσι: "Τρελοί με το ποδόσφαιρο οι Έλληνες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την διαφορά σε θέματα πειθαρχίας ανάμεσα σε Γερμανία και Ελλάδα μίλησε ο Ελιουνούσι. Η έκπληξη του για το πως αντιμετώπισε ο Μπέντο μια αργοπορία του και η τρέλα των Ελλήνων με το σπορ.

Στην νορβηγική ιστοσελίδα " nettavisen" μίλησε ο Ταρίκ Ελιουνιούσι και αναφέρθηκε στις διαφορές που έχει εντοπίσει σε Γερμανία και Ελλάδα όσον αφορά το ποδόσφαιρο, τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε στη Χόφενχάιμ και τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό.

"Οι Γερμανοί είναι γνωστοί για την πειθαρχία τους, εδώ τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο χαλαρά. Έφτασα κάπως αργοπορημένος σε μια συνάντηση της ομάδας.

Στην Γερμανία πιθανότατα θα είχα μείνει εκτός ομάδας, αλλά εδώ δεν υπήρξε άγχος. Πήγα στον κόουτς (Πάουλο Μπέντο) και του ζήτησα συγνώμη αλλά μου απάντησε ένα "ε;"

Στην Γερμανία μάλλον θα ήμουν εκτός αποστολής για το παιχνίδι, επομένως αιφνιδιάστηκα. Συγκρίνοντας τις δύο χώρες, είναι σαν δύο διαφορετικοί κόσμοι", τόνισε αρχικά ο Νορβηγός διεθνής και συνέχισε:

"Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και γενικά εδώ υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και προσήλωση στο ποδόσφαιρο. Είναι (οι Έλληνες) εντελώς τρελοί με αυτό. Αγαπούν το ποδόσφαιρο και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική.

Ταλαιπωρήθηκα πολύ και από διάφορα πράγματα την περασμένη σεζόν. Πέρασα από τόσους πολλούς μαζεμένους τραυματισμούς, όσους δεν είχα όλα τα χρόνια πριν. Τον ένα μετά τον άλλο.

Μόλις γινόμουν καλά, συνέβαινε κάτι διαφορετικό και με κράταγε πίσω. Ήταν εκνευριστικό, ενώ και η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά επίσης. Αλλάξαμε προπονητή, γενικά ήταν μια απογοητευτική σεζόν".

Ο Ελιουνούσι έκλεισε τις δηλώσεις εμφανώς ικανοποιημένος για την απόφαση του να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό:

"Ήταν σημαντικό για εμένα να κάνω μια νέα αρχή. Η Χόφενχαϊμ έκανε πολλές μεταγραφές και εγώ θα έπρεπε να ξεκινήσω να παλεύω από την αρχή για τη θέση μου, αφού δεν είχα παίξει ποδόσφαιρο σχεδόν για ένα χρόνο.

Ήταν καιρός για κάτι νέο και κάποιες φορές ένα νέο περιβάλλον σου κάνει καλό. Και όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα, όλα πάνε καλά εδώ για μένα".

Ο Ελιουνούσι έχει κληθεί στην εθνική Νορβηγίας μετά από 15 μήνες απουσίας και τις επόμενες μέρες θα τεθεί αντιμέτωπος με το Αζερμπαϊτζάν και το Σαν Μαρίνο. Ο τεχνικός της σκανδιναβικής ομάδας υπολογίζει τον Ελιουνούσι ως επιθετικό ή πλάγιο μέσο σε σύστημα 4-4-2 και ως εξτρέμ στο 4-3-3.

Ελιουνούσι: "Τρελοί με το ποδόσφαιρο οι Έλληνες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ