ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και ξεκαθάρισε ότι παρά τα όσα ακούγονται αριστερά – δεξιά για το μέλλον του, σκοπός του είναι να συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους". Τι είπε ο Αντρέ Μάρτινς στην Πορτογαλία για τη φιέστα.

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι είναι ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν αρκετά τη φετινή χρονιά για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Έκανε έναν αξιοπρεπή α’ γύρο, αλλά μετά τον τραυματισμό του παρουσίασε μία πτωτική πορεία, με αποτέλεσμα ο Τάκης Λεμονής να μην τον έχει στις βασικές επιλογές του στο τέλος της σεζόν.

Με αφορμή τον παραγκωνισμό του από τον Λεμονή, στη Νορβηγία άρχισαν να γράφουν διάφορα για το μέλλον του. Ο Ελιουνούσι βγήκε στο "vg.no" και είπε κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ερωτηθείς για το πώς πέρασε στην Ελλάδα είπε:

"Δεν έχω περάσει ποτέ ξανά τέτοια εμπειρία. Στην Αθήνα όλοι ζουν για την μπάλα. Τώρα έχουμε την φιέστα. Ο κόσμος μας είναι παθιασμένος και μας στηρίζει σε όλα τα γήπεδα. Κάποιοι οπαδοί μας είναι τόσο τρελαμένοι με την ομάδα που βάζουν τον Ολυμπιακό πάνω από τα παιδιά και την οικογένειά τους. Ο Ολυμπιακός σημαίνει πολλά για τους οπαδούς και το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το μέλλον του τόνισε:

"Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα είμαι στην Ελλάδα και του χρόνου. Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα και ελπίζω να παίξω του χρόνου στο Champions League".

ΜΑΡΤΙΝΣ: "ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ"

Ο Αντρέ Μάρτινς μίλησε στην "O Jogo" με αφορμή τη φιέστα της Κυριακής (7/5). Ιδού τι είπε ο Πορτογάλος:

"Στην Ελλάδα ευτύχησα να πάρω το πρωτάθλημα. Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Πανηγύρισα τον πρώτο μου τίτλο με τον Ολυμπιακό, αλλά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν το έβδομο συνεχόμενο για τον σύλλογο".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κατηγορηματική διάψευση από τον Κώστα Καραπαπά για τα κινέζικα σενάρια στον Ολυμπιακό
Μανούσος: "Δεν με ακούμπησε κανείς στο Καραϊσκάκης"
Επιστολή Κόκκαλη σε Μαρινάκη: "Αυτή είναι η δύναμή μας"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ