ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι στο Sport24.gr: "Νίκη και για τους οπαδούς μας"

Ελιουνούσι στο Sport24.gr: "Νίκη και για τους οπαδούς μας"
Ελιουνούσι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ του δευτέρου γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Ταρίκ Ελιουνούσι, αφιέρωσε μέσα από το Sport24.gr τη νίκη στους οπαδούς των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη 10η αγωνιστική της Super League κι ο διεθνής Νορβηγός εξτρέμ και σκόρερ του δευτέρου γκολ των "ερυθρολεύκων", Ταρίκ Ελιουνούσι, μίλησε μετά τη λήξη του ματς στο φαληρικό γήπεδο, στο Sport24.gr.

O Ελιουνούσι υποστήριξε πως πέραν της βαθμολογικής σημασίας, η νίκη ήταν σημαντική και για τους οπαδούς της ομάδας και υποστήριξε ότι υπάρχει δρόμος ακόμη για τον τίτλο. Τι είπε για διαιτησία και Ευρώπη.

- Σκόραρες, ο Ολυμπιακός νίκησε ακόμη ένα ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης". Πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για τη μάχη του τίτλου;

"Ήταν ένα μεγάλο ματς, θέλαμε να το πάρουμε για τους οπαδούς μας, οπότε είναι και δική τους η νίκη. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, η νίκη μας δίνει ακόμη τρεις βαθμούς. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, καταφέραμε κι αποκτήσαμε ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, πολύ ωραίο συναίσθημα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολλά ματς κι εμείς πολλή δουλειά να κάνουμε"

- Τρία ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τρεις νίκες. Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή;

"Ναι, είναι φανταστικό. Βεβαίως είναι ο στόχος μας να θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Επιμένω ότι αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική και για τους οπαδούς μας".

Ελιουνούσι στο Sport24.gr: "Νίκη και για τους οπαδούς μας"

- Πώς είδες τη διαιτησία σήμερα; Υπήρξαν διαμαρτυρίες για τη φάση του πέναλτι...

"Προφανώς και δεν ήταν πέναλτι, ήμουν κοντά στη φάση και έχω ξεκάθαρη εικόνα. Πήρε μπάλα, εξεπλάγην που υπεδείχθη πέναλτι. Αλλά, εντάξει, συνέβη. Συνέχεια μιλάμε για τη διαιτησία. Ας συγκεντρωθούμε στο πώς θα παίξουμε ποδόσφαιρο και πώς θα κερδίσουμε".

- Η εθνική Νορβηγίας μπορεί να επιστρέψει σε Μουντιάλ, σε αυτό της Ρωσίας, το 2018;

"Ναι, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Τώρα, παίζουμε με την Τσεχία. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Εάν νικήσουμε θα έχουμε ελπίδες, οπότε πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα".

- Μετά την ισοπαλία στην Αστάνα, μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Europa League;

"Όχι, πρέπει να κερδίσουμε τη Γιουνγκ Μπόις για να το σιγουρέψουμε".

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ