ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι στο Sport24.gr: "Μπορούμε μια καλή πορεία στο Europa League"

Ελιουνούσι στο Sport24.gr: "Μπορούμε μια καλή πορεία στο Europa League"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για το ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, τις πιθανότητες να πάει μακριά στο Europa League o Ολυμπιακός και τους τρεις πρώτους μήνες της θητείας του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. (video)

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους "32" του Europa League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ταρίκ Ελιουνούσι δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Sport24.gr, απαντώντας στις ερωτήσεις μας.

Ο Νορβηγός στάθηκε στην απώλεια ρυθμού της ομάδας του εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στην Κύπρο για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, υποστήριξε ότι είναι εφικτή μια καλή πορεία στο Europa League και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιλογή να φορέσει τα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24.gr:

Τι πήγε στραβά για τον Ολυμπιακό και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη;

"Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Ίσως ένας από τους λόγους είναι πως όταν δεν παίζεις παιχνίδι για τρεις εβδομάδες βγαίνεις εκτός ρυθμού, σου παίρνει χρόνο. Μπορεί να προπονηθείς όσο περισσότερο θες αλλά δεν είναι το ίδιο. Πρέπει να παίζεις παιχνίδια. Στεναχωριέμαι για τις ελληνικές ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Πιθανόν είναι ένας από τους λόγους που δεν είμαστε σε καλή κατάσταση.

Προσπαθήσαμε τα πάντα, σταθήκαμε λίγο άτυχοι, όμως το πλέον σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε πλέον στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Τώρα έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Είναι και αυτός ένα ακόμη στόχος μας".

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στο Europa League;

"Οπωσδήποτε. Είναι διαφορετική διοργάνωση από το πρωτάθλημα, μπορεί να παίζεις πολλά παιχνίδια αλλά κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Είναι μια καλή εμπειρία. Και το σημερινό παιχνίδι ήταν δύσκολο. Η Γιουνγκ Μπόις προέρχεται από το ελβετικό πρωτάθλημα, έπαιξε καλά, έπαιξε σκληρά. Ήταν μια καλή εμπειρία για εμάς. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο Europa League".

Είσαι τρεις μήνες στον Ολυμπιακό. Πώς αισθάνεσαι;

" Πολύ καλά, είναι η αλήθεια. Προσαρμόστηκα πολύ πιο εύκολα, πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Αισθάνομαι άνετα, βρίσκομαι σε ένα σπουδαίο κλαμπ. Όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ο χρόνος συμμετοχής μου εδώ με βοήθησε να επιστρέψω στην εθνική Νορβηγίας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου να έρθω στον Ολυμπιακό".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Θέλει τον Ζέφερσον ο Μπέντο"
"Ρώτησε τον Καμπιάσο για Ρέτσο η Ίντερ"
Τα συγχαρητήρια του ΑΠΟΕΛ και η απάντηση του Ολυμπιακού
Στους "32" του Europa League o Ολυμπιακός, 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ