ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Πραγματικά λυπάμαι τις ελληνικές ομάδες"

Ελιουνούσι: "Πραγματικά λυπάμαι τις ελληνικές ομάδες"
Ελιουνούσι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νορβηγός εξτρέμ, Ταρίκ Ελιουνούσι, μίλησε για το δύσκολο έργο του Ολυμπιακού απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Europa League, ενώ αναφέρθηκε και στην διακοπή του πρωταθλήματος, λέγοντας πως λυπάται τις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη και έχουν τέτοια αποχή.

Ο Νορβηγός εξτρέμ, Ταρίκ Ελιουνούσι, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Europa League, όπου θα διεκδικήσει την πρώτη θέση. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός ανέφερε πως η κυπριακή ομάδα είναι ένας δύσκολος αντίπαλο, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ομάδα του, υπογραμμίζοντας πως θα παλέψει για τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο.

Αρχικά, ο Ελιουνούσι ανέφερε πως "πραγματικά λυπάμαι τις ελληνικές ομάδες που καλούνται ν’ αγωνιστούν στην Ευρώπη χωρίς αγώνες στο εθνικό πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα απέναντι στον Άγιαξ. Είχαν περάσει τρεις εβδομάδες από την τελευταία φορά που αγωνιστήκαμε πριν το παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις. Ήταν πραγματικά δύσκολο.

Η Γιουνγκ Μπόις είναι καλή ομάδα, ενώ εμείς βρισκόμαστε εκτός ρυθμού εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο βασικός στόχος μας, όμως επετεύχθη! Η πρόκριση δηλαδή στην επόμενη φάση. Τώρα μας περιμένει ένας δυνατός αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ και στην Κύπρο θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας".

Για το πόσο επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές όταν δεν δίνουν αγώνες μεσούσης της σεζόν, σχολίασε ότι "δεν είναι ό,τι καλύτερο! Πραγματικά λυπάμαι τις ελληνικές ομάδες που καλούνται ν’ αγωνιστούν στην Ευρώπη χωρίς αγώνες στο εθνικό πρωτάθλημα. Και ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα απέναντι στον Άγιαξ. Όταν δεν είσαι σε αγωνιστικό ρυθμό, δεν παίζεις, όσο κι αν διψάς για τη νίκη, δεν αρκεί. Δεν είναι το ίδιο. Μέσα από τους συνεχείς αγώνες έρχεται η ετοιμότητα. Προσωπικά, το αντιμετωπίζω πρώτη φορά στην καριέρα μου".

Τέλος, για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League: "Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Θεωρώ πως θα γίνει σκληρή μάχη με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Όμως, θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας για εμάς. Ηττηθήκαμε από τον ΑΠΟΕΛ στην έδρα μας και τώρα το αντιμετωπίζουμε ως πρόκληση να νικήσουμε εμείς στη δική τους και να προκριθούμε ως πρώτοι του γκρουπ. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι. Αυτός είναι ο στόχος μας!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη σκιά του... Τσόρι κόντρα στην Κέρκυρα
Ιντέγε: "Αν παιχτεί κανονικά το πρωτάθλημα, είμαστε φαβορί για τον τίτλο"
Μιλιβόγεβιτς και Ντάρμπισιρ αποθεώνουν τον Τζόρτζεβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ