ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Περήφανος γι' αυτό που καταφέραμε να πετύχουμε φέτος"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό ανέφερε πως αισθάνεται υπερήφανος για τον ίδιο και ό,τι πέτυχε ο Ολυμπιακός φέτος παρά τις δυσκολίες, ενώ του χρόνου θέλει πάλι εγχώρια τρόπαια και πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Νορβηγός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι, έκανε δηλώσεις μετά το φινάλε του ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ανέφερε μεταξύ άλλων πως αισθάνεται υπερήφανος για τον ίδιο και ό,τι πέτυχε ο Ολυμπιακός φέτος παρά τις δυσκολίες, ενώ του χρόνου θέλει πάλι εγχώρια τρόπαια και πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

-Το σχόλιό του για το ματς: " Πράγματι σήμερα ήμασταν καλοί παρόλο που περιμέναμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για εμάς, τελευταία δυσκολευόμαστε πάρα πολύ και ιδιαίτερα με το τι συμβαίνει γενικότερα και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε σήμερα εδώ εκτός έδρας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τελειώσει έτσι το πρωτάθλημα".

-Για τον απολογισμό του τη φετινή σεζόν: " Ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Πολλές φορές περάσαμε δύσκολες και εύκολες στιγμές, όμως είμαι πραγματικά πάρα πολύ περήφανος από τον εαυτό μου και από την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, γι’ αυτό που καταφέραμε να πετύχουμε φέτος. Ήταν μία χρονιά που αν γυρίσεις και την σκεφτείς θα βρεις πολλές δυσκολίες, όμως αυτή τη στιγμή αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, είναι πως έχουμε τελειώσει με έναν καλό τρόπο".

-Τι θα ήθελε να ζήσει του χρόνου με τον Ολυμπιακό: " Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Η πρώτη μας φιλοδοξία και σταθερή, είναι κάθε χρόνο να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κατακτάμε τους τίτλους που διεκδικούμε και φυσικά να προκριθούμε και να συνεχίσουμε στους ομίλους του UEFA Champions League".

-Που αφιερώνει το πρωτάθλημα: " Στους φιλάθλους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ