ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Ο πρόεδρος μας είπε να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι αποκάλυψε με δηλώσεις του στις κάμερες κάποια από τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά το τέλος του ματς με την Μπεσίκτας και ο Ταρίκ Ελιουνούσι αποκάλυψε κατά την αποχώρηση του από το φαληρικό στάδιο κάποια από τα λόγια του προέδρου των "ερυθρολεύκων".

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε: "Μας είπε ότι δώσαμε μια καλή μάχη. Μας ζήτησε να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση".

Όσο για το ματς υποστήριξε:

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Όλοι παλέψαμε, είχαμε μαχητικό πνεύμα, προηγηθήκαμε με 1-0, μετά μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ. Από ένα λάθος δεχτήκαμε την ισοφάριση αλλά αυτά συμβαίνουν. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να πάμε στην Κωνσταντινούπολη".

Ενώ για τη ρεβάνς σημείωσε: " Πρώτα απ΄όλα πρέπει να σκοράρουμε. Τώρα πρώτα απ' όλα πρέπει να ηρεμήσουμε και να επικεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο και μετά ο προπονητής μας θα μας πει το πλάνο του για το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ