ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Μιλήσαμε με τους οπαδούς και υποσχεθήκαμε το νταμπλ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νορβηγός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι, υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του υποσχέθηκαν στους "ερυθρόλευκους" οπαδούς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση του νταμπλ.

Στη νορβηγική ιστοσελίδα, "Avisenagder", μίλησε ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι, και ξεκαθάρισε ότι όλοι οι "ερυθρόλευκοι" υποσχέθηκαν στους "ερυθρόλευκους" οπαδούς που περίμεναν την αποστολή στου Ρέντη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Όταν γυρίσαμε πίσω μετά την ήττα με τον Παναθηναϊκό, μας περίμενε αρκετός κόσμος έξω από τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Κατεβήκαμε από το πούλμαν και τους μιλήσαμε. Μας μιλούσαν συνέχεια και μας ρωτούσαν για την ομάδα. Καταλήξαμε στο πως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα τα δώσουμε όλα για τους στόχους που μας απέμειναν. Υποσχεθήκαμε στον κόσμο μας το νταμπλ. Είπαμε να πάρουμε το Κύπελλο και να κερδίσουμε τα ματς στο πρωτάθλημα που απομένουν", υποστήριξε αρχικά πριν στη συνέχεια ερωτηθεί κι απαντήσει:

Για πως αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: "Ναι είναι πολύ συναισθηματικοί στην Ελλάδα και δεμένοι με τις ομάδες τους. Για πολύ κόσμο ο Ολυμπιακός είναι το Νο1 στην ζωή του. Μετά έρχεται η οικογένειά του. Επομένως για εκείνους, όπως και για εμάς, ήταν σκληρό που χάσαμε από Παναθηναϊκό. Μας είπαν όμως οι οπαδοί μας ότι ήταν σωστό από πλευράς συμπεριφοράς και ότι το εκτίμησαν πολύ ότι βγήκαμε έξω και μιλήσαμε μαζί τους".

Για το κακό διάστημα των "ερυθρολεύκων": "Ήταν μία δύσκολη και σκληρή περίοδος για εμάς. Χάσαμε με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τώρα κληρωθήκαμε με ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι δύο ματς που έχουμε εκεί την ευκαιρία να δείξουμε ξανά την δύναμή μας. Στο πρωτάθλημα είμαστε μπροστά με 2ο τον Πανιώνιο. Πρέπει να μείνουμε όρθιοι, να επαναξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε καλά στην συνέχεια".

Για την εθνική Νορβηγίας: "Είναι καλό τάιμινγκ. Κάποιες φορές είναι καλό να αλλάζεις περιβάλλον και παραστάσεις. Νομίζω πως η παρουσία μου στην εθνική Νορβηγίας θα μου δώσει ενέργεια και άλλον... αέρα για να γυρίσω πιο καλά πίσω στην ομάδα".

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την εξέλιξη στην καριέρα του: "Ναι είναι καλή. Τον τελευταίο καιρό ευτυχώς δεν είχα κάποιον τραυματισμό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο καλά μπορώ. Έπαιξα πολύ και υπήρξαν και πολλά καλά και πετυχημένα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για μένα έως τώρα αποδεικνύεται μία πολύ καλή επιλογή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ