ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Ευτυχής που ήρθα, σπουδαίος σύλλογος ο Ολυμπιακός"

Ελιουνούσι: "Ευτυχής που ήρθα, σπουδαίος σύλλογος ο Ολυμπιακός"

Στον Ολυμπιακό συνεχίζει την καριέρα του ο Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών στο Youtube για τη μετεγγραφή του και εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του (VIDEO).

Πανευτυχής που... αγκυροβόλησε στο Λιμάνι είναι ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο Νορβηγός εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως έγινε παίκτης του Ολυμπιακού και τόνισε στο Olympiacos TV πως πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο σύλλογο, προσθέτοντας ότι ήταν εύκολη επιλογή για τον ίδιο να πει το "ναι" και να ενταχθεί στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους στόχους του με τη νέα του ομάδα, που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και την καλή πορεία στο Europa League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ελιουνούσι στο Olympiacos TV:

Ποιά είναι τα πρώτα σου συναισθήματα και οι πρώτες σκέψεις ως παίκτης του Ολυμπιακού;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε με τον Ολυμπιακό. Είμαι πραγματικά ευτυχής που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά ένας σπουδαίος Σύλλογος. Μίλησα, προφανώς, αρκετά και με τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ που μου είπε πολλά καλά πράγματα για το κλαμπ εδώ. Ήταν πραγματικά μια εύκολη επιλογή για μένα. Πλέον ανυπομονώ ν' αρχίσω να προπονούμαι με την ομάδα και όλα όσα θ' ακολουθήσουν".

-Τι ονειρεύεσαι να πετύχεις στον Ολυμπιακό;

"Βεβαίως όλοι ονειρεύονται να παίξουν στο UEFA Champions League. Παρότι ο Ολυμπιακός φέτος δεν θα αγωνιστεί σ' αυτή τη διοργάνωση, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Φέτος θα αγωνιστούμε στο UEFA Europa League και νομίζω πως είναι μια ωραία διοργάνωση για ν' αρχίσει κάποιος να παίζει με τη νέα του ομάδα. Εννοείται ότι το να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό είναι ένα από τα όνειρά μου. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει ν' αρχίσω να προπονούμαι με την ομάδα και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα".

-Πώς αισθάνεσαι που θα γίνεις συμπαίκτης του Ομάρ και σε επίπεδο Συλλόγου μετά και τη συνύπαρξή σας στην Εθνική;

"Είναι πολύ ωραίο που θα παίξω με τον Ομάρ και σε Σύλλογο μετά την Εθνική. Τον ξέρω πολύ καλά, είναι πολύ καλός μου φίλος. Τον γνωρίζω και ως άνθρωπο, πέρα από ποδοσφαιριστή. Με ενθουσιάζει η ιδέα. Όπως προείπα, τον ξέρω πολύ καλά και ως ποδοσφαιριστή από την Εθνική. Έχουμε παίξει μαζί και στην ίδια πλευρά επίσης. Με συναρπάζει η ιδέα, θα τα πάμε πολύ καλά".

-Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου; Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Ολυμπιακού;

"Είμαι παίκτης ομάδας. Δουλεύω σκληρά για την ομάδα. Θα μπορούσα να πω ότι είμαι γρήγορος. Μου αρέσει να σκοράρω. Τεχνικά εκτιμώ ότι είμαι σε καλό επίπεδο. Γενικότερα δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα. Είναι πιο ευκολότερο για μένα να δείχνω ποιός είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Όσον αφορά στους οπαδούς μας, ελπίζω η χρονιά να είναι επιτυχημένη. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και φυσικά να πάμε όλο το δρόμο στο UEFA Europa League".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ