ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Επανεκκίνηση"

Ελιουνούσι: "Επανεκκίνηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ελιουνούσι τόνισε ότι η ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ μπορεί να αποδειχθεί μια νέα αρχή για τους Πειραιώτες, ενώ έμεινε έκπληκτος από την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νορβηγός εξτρέμ μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Φάληρο, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 3-0:

Το σχόλιο του για το ματς:

"Πραγματικά ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για μας, βρισκόμασταν σε μια κακή στιγμή και έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας.

Σήμερα έπρεπε να γυρίσουμε στα βασικά, να τρέξουμε πολύ, να πιέσουμε, ήμασταν μαχητικοί, κερδίσαμε όλες τις μπάλες, τις πρώτες, τις δεύτερες, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, είχαμε τον έλεγχο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό και ικανοποιημένοι".

-Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει επανεκκίνηση με αυτή τη νίκη:

"Οπωσδήποτε μπορεί να θεωρηθεί επανεκκίνηση. Όπως είπαμε γυρίσαμε στα βασικά, όλοι δουλέψαμε πολύ, δουλέψαμε σκληρά για την επανεκκίνηση αυτή, αυτό το ντέρμπι ήταν για μας σημαντικό παιχνίδι με έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία καλή αρχή".

-Για το πρώτο του ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης":

"Ήταν φανταστικό, κάτι υπέροχο. Όταν μπαίνεις σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο, έξτρα δύναμη να παλέψεις, να βοηθήσεις την ομάδα. Ήταν υπέροχο αυτό που έζησα, καταπληκτικό".

-Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα:

"Οπωσδήποτε το πιστεύω. Ήμασταν σε μια κακή φάση και έπρεπε να βγούμε. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τη δύναμη, αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε όπως σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πρωταθλητές".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καμία ανησυχία για Μποτία και Μαρτίνς
Μπέντο: "Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου"
Έτσι μετέδωσε το ντέρμπι ο Sport24 Radio 103,3
Διαμαντόπουλος: Τον ψάχνατε; Εμφανίστηκε
Τσίκινης στο Sport24.gr: "Κόκκινη κάρτα στον Πατίτο"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Καλώς τα παιδιά και Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ