ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα"

Ελιουνούσι: "Είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα"
Ελιουνούσι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πρόσθεσε ότι η φάση του γκολ του ήταν δουλεμένη στην προπόνηση. Ιντέγε: "Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει τελειώσει".

Μετά τη νίκη (3-0) επί του Παναθηναϊκού, ο Νορβηγός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι, είπε: " Ήταν ωραίο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, για τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Κάναμε εξαιρετικό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη.

Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στη χώρα. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι γιατί δεν είναι δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον τίτλο. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά όταν σκοράρω, είναι μπόνους.

Σε αυτά τα παιχνίδια είναι ωραίο να σκοράρεις. Ήταν εξαιρετική η αντεπίθεσή μας στη φάση του γκολ που πέτυχα. Την έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις".

Ιντέγε: "Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει τελειώσει"

Ο Νιγηριανός φορ του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, δήλωσε: " Ήμασταν πιο χαλαροί στο δεύτερο μέρος, ίσως γιατί ήμασταν με 3-0 μπροστά στο σκορ από το πρώτο μέρος. Την επόμενη φορά όμως πρέπει να είμαστε το ίδιο πιεστικοί και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες.

Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες και να δουλεύουμε σκληρά. Στόχος είναι να έχουμε το ίδιο ρεκόρ με πέρυσι, έχουμε καλή ομάδα.

Είναι ωραίο συναίσθημα να φωνάζουν το όνομά μου οι οπαδοί. Ευχαριστώ τον Θεό για την εφετινή σεζόν, είναι σημαντικό που δεν έχω τραυματισμούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Καθάρισε" στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό
Στραματσόνι: "Μας σκότωσαν τα δυο γκολ από στημένα"
Μπέντο: "Ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο"
Το Photostory του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Τσίκινης στο Sport24.gr: "Το μόνο λάθος του Σιδηρόπουλου ήταν το πέναλτι"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ