ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Είμαστε απογοητευμένοι"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ  / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι μίλησε για την ήττα και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχει του Europa League και δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την έκβαση της αναμέτρησης.

Μπορεί να πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 4-1 από την Μπεσίκτας και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League.

O Ταρίκ Ελιουνούσι μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv και αναφέρθηκε στα όσα έφεραν την ήττα: "Το τέρμα που πέτυχα δεν ήταν αρκετό σήμερα. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ στραβά, δεχθήκαμε πολύ σύντομα δύο γκολ και αυτό μας δημιούργησε μεγάλη πίεση. Όμως καταφέραμε να επανέλθουμε, είχαμε ευκαιρίες και σκοράραμε ένα πολύ όμορφο γκολ. Στη συνέχεια το πιστέψαμε, πιέσαμε πολύ τη Μπεσίκτας.

Σε εκείνο το σημείο τους κάναμε να μας φοβηθούνε και λίγο. Το πιστεύαμε αρκετά, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε όμως αυτοί είχαν την τύχη να πετύχουν τέρμα. Τα πράγματα για εμάς δυσκόλεψαν για παρά πολύ και είμαστε πολύ λυπημένοι και απογοητευμένοι".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο ματς: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές είσαι τυχερός και κάποιες όχι. Κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Έτσι σήμερα πιστεύω πως ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετές οι προσπάθειες μας. Εκείνοι προχωράνε και εμείς όχι. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να μείνουμε απογοητευμένοι γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να γυρίσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Αλί Σισοκό, ο οποίος τόνισε: " Ξέραμε σήμερα ότι θα ξεκινήσουν πολύ δυνατά και τα πρώτα 20 λεπτά θα ήταν πολύ δύσκολα. Καταφέρανε στο 10ο λεπτό να βάλουν το πρώτο τέρμα και μετά τα πράγματα για εμάς δυσκόλεψαν".

Για την προσπάθεια που έκανε αυτός και οι συμπαίκτες του: "Όπως λέμε πάντα, όλες οι διοργανώσεις είναι σημαντικές για εμάς. Είμαστε απογοητευμένοι που σήμερα χάσαμε και δεν προκριθήκαμε. Όμως έχουμε μπροστά μας την δυνατότητα να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε εκείνες τις διοργανώσεις.

Είναι καλό το γεγονός ότι έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι την Κυριακή, καθώς θα μας βοηθήσει να στρέψουμε γρήγορα το βλέμμα μας στις άλλες υποχρεώσεις μας. Είμαστε ικανοποιημένοι με την παρουσία μας φέτος στο UEFA Europa League. Σίγουρα λυπόμαστε που δεν μπορούμε να προχωρήσουμε κι άλλο. Όμως αυτή την στιγμή κοιτάμε το πρωτάθλημα και παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ σημαντικό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ