ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Eλαμπντελαουί: "To κρισιμότερο ματς του ομίλου"

Eλαμπντελαουί: "To κρισιμότερο ματς του ομίλου"
INTIME SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Μαδρίτη, χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Ατλέτικο ως το πιο κρίσιμο ματς των "ερυθρόλευκων" στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη(26/11) την Ατλέτικο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά την αναχώρηση της ομάδας για την πρωτεύουσα της Ισπανίας ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι το ματς με την Ατλέτικο είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι στον όμιλο και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ : ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Ελαμπντελαουί: " Eίναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου καθώς από αυτό θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν ξέρω αν θα αντιμετωπίσουμε την Ατλέτικο όπως την Γιουβέντους στο Τορίνο. Κάποιο πλάνο θα έχει ο προπονητής. Δεν πιστεύω ότι η απόδοση μας θα επηρεαστεί από την διακοπή του πρωταθλήματος καθώς οι περισσότεροι παίκτες αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες. Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω".

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται της αποστολής του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη όπως και στο Τορίνο με την Γιουβέντους.

Η αποστολή: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ