ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νορβηγός διεθνής δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποκάλυψε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους "ερυθρόλευκους".

Στη νορβηγική σελίδα, "nettavisen", μίλησε ο 25χρονος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποκαλύπτοντας ότι το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό εκπνέει το 2021. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αναστρέψουν το άσχημο κλίμα που προκάλεσε η κακή εκκίνηση των "ερυθρολεύκων".

"Υπέγραψα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Είμαι αρκετό καιρό στον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα και είμαι καλά. Είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League και παλεύει για τίτλους.

Ήμουν άρρωστος τις τελευταίες ημέρες και δεν μπορούσα να είμαι με την ομάδα. Είμαι καλά τώρα. Είχα πυρετό. Απλά, δεν ήμουν διαθέσιμος. Δεν ήμουν εκτός ομάδας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την εκκίνηση της σεζόν: "Δεν ξεκινήσαμε καλά, απλά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θέλει αποτελέσματα. Γι' αυτό έχει τόσους πολλούς τίτλους. Είναι σκληρό όταν δεν έχεις τους βαθμούς που πρέπει. Η ατμόσφαιρα δεν είναι η καλύτερη. Αλλά, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αναστρέψουμε την κατάσταση".

Για τη διακοπή στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Δεν ήταν μεγάλη διακοπή. Το ματς σταμάτησε για λίγο γιατί η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και οι παίκτες έπρεπε να οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Είμαι για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα και ξέρω τι μπορεί να συμβεί, αλλά αυτό δεν με έκανε να φοβηθώ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ