ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ομάρ στάθηκε στις ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου και τόνισε πως αυτή τη φορά οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στο Φάληρο. Τι ανέφερε για τον Μανόλο Χιμένεθ και τη μάχη του τίτλου.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τις οποίες θα πρέπει να κάνει γκολ στον αποψινό (19:30) αγώνα πρωταθλήματος με την Ένωση.

"Πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε καλή απόδοση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς είναι ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη και φυσικά να δείξουμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Στο Kύπελλο ξεκινήσαμε πολύ καλά και είχαμε μερικές μεγάλες ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. Θέλουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη και να έχουμε καλή εμφάνιση", είπε αρχικά ο Νορβηγός ακραίος μπακ και συνέχισε για τον Μανόλο Χιμένεθ:

"Δεν έχω να πω πολλά. Προφανώς κάνει μία καλή δουλειά. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην ομάδα μας. Το τι κάνουμε εμείς είναι το πιο σημαντικό".

Για τη μάχη του τίτλου και το αν θα κριθεί στις λεπτομέρειες: "Ναι, σίγουρα. Είμαστε κοντά με τον αντίπαλό μας. Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Φυσικά υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Αλλά φυσικά πρέπει να νικήσουμε. Όπως είπα, είναι κοντά ο αντίπαλός μας. Είναι τρεις πόντοι που χρειαζόμαστε και πρέπει να πάρουμε".

Για τη δύναμη της έδρας: "Ναι, θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Φυσικά παίζουμε στην έδρα μας, στο στάδιό μας μπροστά τους οπαδούς μας. Θα βοηθήσουν εμάς τους ποδοσφαιριστές. Θα μας δώσουν περισσότερη ώθηση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τον αγώνα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ