ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Ήταν τρομακτικά στην Τούμπα"

Ελαμπντελαουί: "Ήταν τρομακτικά στην Τούμπα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στον επεισοδιακό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η Τούμπα θύμιζε πολεμική ζώνη και ότι δεν έχει βιώσει χειρότερη εμπειρία στη μέχρι τώρα καριέρα του στην Ελλάδα.

Κοντεύει να συμπληρωθεί ένας μήνας από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού (1-2), παρόλα αυτά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει καταφέρει να τον βγάλει από το μυαλό του.

Αιτία τα θλιβερά επεισόδια που αμαύρωσαν τον αγώνα των δύο ομάδων και προκάλεσαν την οριστική διακοπή του, με τον Νορβηγό άσο των Πειραιωτών να κάνει λόγο για τη χειρότερη εμπειρία του στην Ελλάδα με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

"Ήταν τρομακτικά. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πίστευψαν ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι (σ.σ. στη φάση με πρωταγωνιστές τους Μακ και Καπίνο στο 89'). Δεν ήταν. Η κατάσταση ήταν εντελώς αρρωστημένη.

Ελαμπντελαουί: "Ήταν τρομακτικά στην Τούμπα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια από γυαλί και φωτοβολίδες. Χούλιγκανς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο που θύμιζε πολεμική ζώνη. Έχω αρκετές τέτοιες εμπειρίες από την Ελλάδα όμως αυτή ήταν η χειρότερη", τόνισε αρχικά ο Ελαμπντελαουί μιλώντας στην ιστοσελίδα "Syklingensverden.com" , για να συμπληρώσει:

"Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα συμβεί. Ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι δεν πάει άλλο".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι μετράει ήδη τρεις τίτλους με τον Ολυμπιακό και ενώ είναι μόλις στη δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα, ο Νορβηγός διεθνής δεξιός μπακ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία των "ερυθρολεύκων" τη φετινή σεζόν στην Super League.

"Είναι ξεχωριστό ότι καθαρίσαμε από νωρίς τον τίτλο. Έχουμε μόνο μία ήττα, μία ισοπαλία και από εκεί και πέρα μόνο νίκες. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα να εξασφαλίσει κάποιος τόσο νωρίς τον τίτλο μαθηματικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ