ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί ή Φαν ντερ Βιλ στη Χαλ

Ελαμπντελαουί ή Φαν ντερ Βιλ στη Χαλ

Στην Αγγλία τόνιζαν το πρωί της Παρασκευής (13/1) ότι ο Μάρκο Σίλβα θέλει άμεσα ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας και πρότεινε τον Νορβηγό άσο του Ολυμπιακού και τον Ολλανδό μπακ της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες. Και μένει να διευκρινιστεί αν θα είναι με δανεισμό ή με μεταγραφή, γιατί τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία υπάρχει μία σύγχυση.

Η Χαλ είναι αυτή που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και φυσικά πίσω απ' όλη αυτή την ιστορία κρύβεται ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός που είχε συνεργαστεί πέρσι μαζί του στον Ολυμπιακό, θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην αγγλική ομάδα.

"Αγκάθι" για τη διοίκηση της Χαλ αποτελεί το γεγονός ότι βλέπουν πώς ακόμα δεν έχει μπει σε ρυθμό αγώνων ο Νορβηγός, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από 40 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης!

Ο Ελαμπντελαουί που εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα παραμένει πάντως βασικός στόχος για τον Μάρκο Σίλβα. Το θέμα όμως είναι ότι σημερινές (13/01) πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι δεν "παίζει" πλέον μπάλα μόνος του. Πολύ δυνατά "παίζει" και ο Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ.

Ο Ολλανδός άσος που έφτιαξε το όνομά του στην Παρί Σεν Ζερμέν, πήγε το καλοκαίρι στην Φενέρμπαχτσε, αλλά μέχρι στιγμής έχει μόλις 6 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ρόλο έπαιξε για τις λιγοστές παρουσίες του και το ότι τον Οκτώβριο έμεινε έξω για έναν μήνα λόγω ενός τραυματισμού.

Στην Αγγλία λοιπόν ξεκαθάριζαν ότι δεν είναι μόνο ο Ομάρ στο στόχαστρο της Χαλ και πώς θα γίνει "μάχη" ανάμεσα στον Νορβηγό και τον Φαν ντερ Βιλ για μία θέση στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ
Δανεικός στη Μαγιόρκα ο Ζντιέλαρ
Ανσαριφάρντ, κοίτα τι έκανες (στον πρώτο γύρο)
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ