ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Φανταστική σεζόν"

Ελαμπντελαουί: "Φανταστική σεζόν"
INTIME SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας σχετικά με την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, ενώ δεν σχολίασε μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του, τονίζοντας πως αισθάνεται καλά στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Δηλώσεις στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα " dagbladet.no " παραχώρησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που μεταξύ άλλων χαρακτήρισε φανταστική την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά, τονίζοντας πως αισθάνεται καλά στον Ολυμπιακό και δεν θέλει να σχολιάσει το ενδιαφέρον που έχουν δείξει σύλλογοι του εξωτερικού για την απόκτηση του.

"Ήταν ένας φανταστικός χρόνος. Γνώριζα ότι ήταν δύσκολα όταν ήρθα στον Ολυμπιακό πέρσι. Υπήρχαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και τα είχαν πάει καλά την προηγούμενη σεζόν. Ωστόσο, κατάφερα να καθιερωθώ και από την πρώτη μέρα κιόλας με εμπιστεύτηκαν και ένιωσα σημαντικός", επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Ελαμπντελαουί και στάθηκε στην παρουσία με τα ερυθρόλευκα στο Champions League:

"Ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα έγινε πραγματικότητα. Η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα και νιώθω όμορφα γι’ αυτό".

Σχετικά με το γεγονός ότι κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ο Νορβηγός διεθνής μπακ τόνισε τα εξής:

"Κατέκτησα το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα μου, ενώ καταφέραμε να πάρουμε και το Κύπελλο. Ήταν άσχημο που δεν αγωνίστηκα στον τελικό μιας και ήμουν τραυματίας. Ήθελα να αγωνιστώ, ωστόσο ήταν δική μου επιλογή το να μην παίξω για να μη ρισκάρω. Πήρα κι εγώ μετάλλιο και σήκωσα μαζί με τους συμπαίκτες μου το τρόπαιο".

Τέλος, ο Ελαμπντελαουί ξεκαθάρισε πως αισθάνεται καλά στον Ολυμπιακό και δεν θέλει να μιλήσει για μεταγραφικά σενάρια:

"Γνωρίζω για το ενδιαφέρον, αλλά είμαι καλά στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να σχολιάσω για άλλες ομάδες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ