ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη"

Ελαμπντελαουί: "Είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη"
Ελαμπντελαουί INTIME SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, είπε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς, ενώ αναφέρθηκε και στις απώλειες των Βαυαρών.

Έτοιμος για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός ακραίος μπακ των Πειραιωτών, μίλησε μετά το ματς με τον Πλατανιά στο Φάληρο και τη νίκη με 3-1 και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Champions League, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ενώ είπε την άποψή του και για τις απουσίες της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αρχικά, ανέφερε: "Είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο τη συγκέντρωσή μας και να πηγαίνουμε σε κάθε φάση με την ίδια δύναμη. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά στο ανασταλτικό σκέλος, να είμαστε συμπαγείς και να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι θα περάσουν δύσκολα εδώ.

Ταυτόχρονα επιβάλλεται να είμαστε γενναίοι επιθετικά και να κοιτάξουμε να τους βάλουμε προβλήματα κάνοντας το δικό μας παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν πιστεύεις ότι μπορεί να κάνεις κάτι σε έναν αγώνα, σε οποιονδήποτε αγώνα τότε έχεις χάσει πριν μπεις στο γήπεδο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα τα δώσουμε όλα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο".

Για τις απουσίες της Μπάγερν, τόνισε: "Δε νομίζω ότι είναι σωστό να ασχολούμαστε με το ποιοι θα είναι ή όχι στην αποστολή της Μπάγερν. Και το λέω αυτό όχι για να υποτιμήσω τους σπουδαίους παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν στην πρεμιέρα, αλλά επειδή η Μπάγερν είναι μεγάλη ομάδα με πολλές και ποιοτικές λύσεις σε κάθε θέση. Πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, έτσι κι αλλιώς, οπότε εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας δουλειά. Σίγουρα μας περιμένει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και επιβάλλεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να ανταποκριθούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ