ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Δεν ξέρω αν θα παίξω, αλλά είμαι έτοιμος"

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι έτοιμος για τα ματς του Ολυμπιακού με τη Ριέκα, πλέκοντας ταυτόχρονα το εγκώμιο της κροατικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ριέκα (16/8, 21:45) στο πλαίσιο των playoffs του Champions League κι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί χαρακτήρισε" δυνατή και οργανωμένη ομάδα" την αντίπαλο των "ερυθρολεύκων". Ο Νορβηγός δήλωσε έτοιμος για τα ματς με τους Κροάτες και συμφώνησε με τον Μπέσνικ Χάσι ότι στόχος είναι η νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ.

- Τι εικόνα έχετε σχηματίσει από την Ριέκα κυρίως από τα ευρωπαϊκά ματς; Και το λέμε αυτό με αφορμή ότι στα παιχνίδια της Κροατίας έδειξε ένα κακό πρόσωπο...

"Είναι μία ομάδα δυνατή, που δουλεύει καλά, πολύ καλά οργανωμένη και δουλεύει πολύ με αντεπιθέσεις. Αυτό που ξέρουμε λοιπόν είναι ότι θα πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι".

- Σε αντίθεση με τον προηγούμενο γύρο αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας το πρώτο ματς. Τι αλλάζει για εσάς και ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει;

"Φυσικά είναι διαφορετικό όταν έχεις να παίξεις το πρώτο ματς στην έδρα σου. Θέλουμε στο πρώτο παιχνίδι να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και να πάμε στην έδρα της Ριέκα για να πάρουμε την πρόκριση, έχοντας από τον αγώνα του Γ. Καραϊσκάκης ένα θετικό αποτέλεσμα".

- Δεν αγωνίστηκες στα παιχνίδια με την Παρτιζάν λόγω ενός τραυματισμού. Σε τι βαθμό ετοιμότητας είσαι τώρα;

(Μπήκε στη συζήτηση ο Χάσι και είπε “ξέρετε ότι θα παίξει;”). Όπως είπε και ο προπονητής δεν ξέρω αν θα παίξω, αν θα είμαι αυτός που θα βρεθεί στην ενδεκάδα, αλλά μετά από εκείνον τον τραυματισμό είμαι πολύ καλύτερα και νιώθω καλά. Θα είμαι έτοιμος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ