ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Αποκτώ νοοτροπία νικητή στον Ολυμπιακό"

Ελαμπντελαουί: "Αποκτώ νοοτροπία νικητή στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε δηλώσεις σε κυριακάτικη εφημερίδα και αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή που αποκτά στον Ολυμπιακό, μίλησε για την Ντνίπρο και για το "δώρο" που θέλει να κάνει στον κόσμο της ομάδας.

Στην εφημερίδα "Real News" μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή που αποκτά, παίζοντας για λογαριασμό των Πειραιωτών, στην επόμενη αντίπαλο στο Europa League, την Ντνίπρο και στο "δώρο" που θέλει να κάνει ενόψει Χριστουγέννων στον "ερυθρόλευκο" κόσμο.

Ο 23χρονος, ανέφερε αρχικά: "Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός με βοηθάει να φτιάξω χαρακτήρα παίζοντας με τη φανέλα του. Χαρακτήρα νικητή. Αλλάζει και η νοοτροπία μου. Αποκτώ νοοτροπία νικητή παίζοντας γι' αυτήν την ομάδα. Όπως ξέρετε, σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όλοι περιμένουν να κερδίζεις κάθε ματς. Κι αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι κάτι καλό. Μαθαίνω ως ποδοσφαιριστής και βελτιώνομαι".

Στη συνέχεια σχολίασε την κλήρωση του Europa League και την Ντνίπρο: "Αν και δεν ξέρω ακόμα πολλά για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, είμαι χαρούμενος με την κλήρωση. Νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες να πάμε στον επόμενο γύρο. Και σίγουρα οι πιθανότητες πρόκρισης αυξάνονται αν κάνουμε παιχνίδια όπως αυτά με τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο στο 'σπίτι' μας. Ειδικά αυτά τα δύο".

Τέλος, απάντησε σε ερώτηση για το δώρο που θα ήθελε να κάνει στους οπαδούς της ομάδας ενόψει Χριστουγέννων: "Θέλουμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα, δηλαδή να το κατακτήσουμε και φυσικά να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League. Όλα αυτά θα είναι ένα... δώρο από εμάς για τους οπαδούς μας. Όλοι θέλουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Εγώ θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε. Το ίδιο έκανα και στο Champions League. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάμε στον επόμενο γύρο, παρότι φτάσαμε κοντά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ