ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Απίστευτος ο Μέσι"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε ιστοσελίδα της Νορβηγίας για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αντιμετωπίσει τον Λιονέλ Μέσι.

Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού παραχώρησε τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα " www.dagbladet.no" πριν το ματς της πρεμιέρας με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, γι' αυτό και η χαλαρή του διάθεση στις ερωτήσεις των συμπατριωτών του.

Ο Ελαμπντελαουί δεν μπορούσε παρά να αναγνωρίσει τις δυσκολίες της κλήρωσης και θυμήθηκε τις συγκλονιστικές μάχες με την Γιουβέντους στους ομίλους της σεζόν 2014-2015, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 στο Φάληρο και έχασε με 3-2 στο Τορίνο.

"Φυσικά είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, αλλά έχουμε συναντήσει ξανά τη Γιουβέντους. Τους κερδίσαμε σπίτι μας και φτάσαμε κοντά να τους αποτελειώσουμε στο Τορίνο, οπότε τα πάντα είναι πιθανά.

Η Σπόρτινγκ επίσης είναι μια πολύ καλή ομάδα, επομένως θα χρειαστεί να πολεμήσουμε για κάθε βαθμό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός, πριν ερωτηθεί για τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι, απαντώντας με χιούμορ.

"Θα είναι Μέσι εναντίον Ομάρ. Αν θα είναι εύκολο ματς; Για ποιον; (γέλια) Για εμάς; Όχι. Θα είναι ωραίο να παίξουμε εναντίον των κορυφαίων παικτών του κόσμου, ειδικά εναντίον του Μέσι. Είναι απίστευτος και θα είναι ένα καλό τεστ.

Θα είναι πραγματικά όμορφο. Έχω παίξει στο Champions League ξανά και θυμάμαι πολύ καλά αυτά τα παιχνίδια. Είναι τα καλύτερα παιχνίδια που μπορεί να παίξει κάποιος, επομένως είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

Όσον αφορά την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο Ελαμπντελαουί τόνισε:

"Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι περίφημα και έχω αφήσει πίσω μου τον τραυματισμό της περσινής σεζόν. Έχασα πολλά ματς πέρσι και ήταν κρίμα. Τώρα νιώθω καλά και έχω αγωνιστεί σε πολλά σημαντικά παιχνίδια".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάρντο στο Sport24.gr: "Το πίστεψα, παρά τα όσα έλεγαν για το βάρος μου"
H Mπαρτσελόνα ξαναγίνεται πολεμίστρια
Τι μέτρησε λάθος ο Χάσι
Κόντρα στη λογική δεν κέρδισε κανένας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ