ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Μανωλάς με Κέρκυρα

Εκτός Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Μανωλάς με Κέρκυρα
Ζαρντίμ Φετφατζίδης Βλαχοδήμος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Κέρκυρα. Εκτός έμειναν και οι Μανωλάς, Τοροσίδης για να προφυλαχθούν ενόψει Σάλκε. Αμφίβολος ο Μανιάτης. Δείτε την αποστολή.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα η οποία θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League (17/11, 19:30).

Μετά το πέρας της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Φαίακες, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο 22χρονος, που πρόσφατα υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2016, έμεινε εκτός για λόγους τακτικής από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Από την αποστολή αποκλείστηκε και ο Ανδρέας Τάτος, σε αντίθεση με τον Γιάννη Ζαραδούκα που επανήλθε.

Εκτός έμειναν και οι Τοροσίδης, Μανωλάς για να προφυλαχθούν ενόψει Σάλκε. Ο πρώτος νιώθει ενοχλήσεις από μία κάκωση στο δεξί του πόδι, ενώ ο δεύτερος προπονήθηκε κανονικά αλλά προέρχεται από τραυματισμό.

Σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συμπεριέλαβε 20 παίκτες αντί για 19. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της προπόνησης γύρισε το πόδι του Γιάννη Μανιάτη ο οποίος επιλέχθηκε στην αποστολή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι παίκτες του Ολυμπαικού δούλεψαν πολύ στις στημένες φάσεις, ενώ έκαναν και δίτερμα τόσο σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, όσο και σε χώρο μικρότερο αυτού. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από ορισμένους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να δουλέψουν το καλό τους πόδι.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέμπας, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάδο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ