ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός προπονήσεων Γέστε και Φέισα

Εκτός προπονήσεων Γέστε και Φέισα
INTIME SPORTS

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου δεν πήραν οι μέρος οι Γεστε και Φέισα και φυσικά δεν θα αγωνιστούν στα φιλικά του Σαββατοκύριακου (με Μπρέντα και Χέρενφεν). Διαβάστε τους λόγους που έμειναν εκτός και τις δύο ομάδες του Βαλβέρδε.

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε εν δράσει τους Φραν Γέστε και Λιούμπομιρ Φέισα να αγωνίζονται με την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι δύο άσοι δεν θα βρίσκονται στην αποστολή για τα φιλικά με Μπρέντα και Χέρενφεν για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός λόγω των μικροενοχλήσεων έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, ενώ ο Λιούμπομιρ Φέισα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να προφυλαχθεί καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Έτσι λοιπόν, ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού που θέλει να δει τα δύο συγκεκριμένα μεταγραφικά αποκτήματα στο χορτάρι, θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να μην ρισκάρει και να περιμένει και τους δύο να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Κατά τ' άλλα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Πρωταθλητή Ελλάδας δούλεψαν στην τακτική, κάνοντας αρκετές ασκήσεις με την μπάλα. Άλλωστε ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να δει τα όσα ζητάει από τους παίκτες του και στο φιλικό με την Μπρέντα (Σάββατο 21:00) και γι' αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Ο Ισπανός τεχνικός γι' άλλη μια φορά σταμάτησε αρκετές φορές την προπόνηση όποτε έβλεπε κάποιος λάθος, προκειμένου να δώσει οδηγίες και συμβουλές σχετικά με τις θέσεις που θέλει να παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο.

Σ' ότι αφορά στο οικογενειακό διπλό που έπαιξαν οι "ερυθρόλευκοι", η κίτρινη ομάδα αποτελούνταν από τους: Κοστάνσο, Μανιάτη, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Βαλεριάνο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Γκρμπιτς, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς, ενώ στην κόκκινη ομάδα έπαιξαν οι: Δασκαλάκης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Χαβίτο, Ριέρα, Κατάι και Πάντελιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ