ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός ο Πουλίδο στην φιέστα για το 43ο!

Εκτός ο Πουλίδο στην φιέστα για το 43ο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα-φιέστα με την Καλλονή και ανακοινώθηκε η αποστολή των Πειραιωτών. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Πουλίδο, ποιοι άλλοι έμειναν εκτός για το αυριανό (17/4, 19:00) ματς.

Το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του θα γιορτάσει ο Ολυμπιακός στον αυριανό (17/4, 19:00) αγώνα με την Καλλονή στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League. Μετά το τέλος του ματς με την ομάδα της Μυτιλήνης που έχε υποβιβαστεί στη Football League, θα ακολουθήσει η "ερυθρόλευκη" γιορτή για την κατάκτηση του έκτου σερί τίτλου.

Ο Άλαν Πουλίδο δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών και είναι πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος μετά το τέλος της προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο Μεξικανός επιθετικός μαζί με τους Ντομίνγκες και Τσιμίκα έμειναν εκτός προγράμματος και ως εκ τούτου δεν μετέχουν στην αποστολή. Κινήθηκαν συντηρητικά λόγω μικροενοχλήσεων και αποκλείστηκαν από τη 18άδα, όπως και ο τιμωρημένος Μιλιβόγιεβιτς. Εκτός από τον Πορτογάλο προπονητή έμειναν και οι Σαλίνο, Κολοβός και Χουτεσιώτης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ