ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός ο Κασάμι, ανέτοιμοι και οι Πουλίδο, Καμπιάσο

Εκτός ο Κασάμι, ανέτοιμοι και οι Πουλίδο, Καμπιάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά (26/7, 21:45) στο Καραϊσκάκη και αμέσως μετά γνωστοποιήθηκε η αποστολή. Ηχηρές απουσίες για τους Πειραιώτες (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (26/7, 21:45) με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον τρίτο προκριματικό του Champions League και ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", Βίκτορ Σάντσεθ, ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Εκτός μάχης τέθηκε ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει το ματς λόγω των ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, ενώ ο Ισπανός προπονητής δεν πήρε μαζί του ούτε τον Εστέμπαν Καμπιάσο, θεωρώντας ότι είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά ούτε τον Παϊτίμ Κασάμι για λόγους τακτικής. Πάντως, κανονικά θα αγωνιστεί στο παιχνίδι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Μέρος της προπόνησης έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος και συνέχισε με ατομικό. Το βάρος έπεσε, ως είθισται στις τελευταίες προπονήσεις πριν τους αγώνες, στην τακτική. Επάνω σε αυτό το κομμάτι δούλεψαν ως επί το πλείστον ο Βίκτορ Σάντσεθ και οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά η αποστολή, όπως έγινε γνωστή μετά το πέρας της προπόνησης: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ