ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός ο Καρσελά και άλλοι πέντε με Κέρκυρα

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων (26/11, 19:30), με τον Μεχντί Καρσελά να μένει εκτός αποστολής, καθώς και άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κέρκυρα (26/11, 19:30) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή και ο Τάκης Λεμονής γνωστοποίησε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων

Οι "ερυθρόλευκοι" γυμνάστηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ο προπονητής των Πειραιωτών έκανε γνωστούς τους 22 εκλεκτούς του για το ματς, με τον Μεχντί Καρσελά να μένει εκτός αποστολής. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Νικολάου, Βούκοβιτς, Εμενίκε, Μίλιτς και Ζντιέλαρ, ενώ μέσα είναι οι Μπεν και Οφόε.

Το απόγευμα (25/11), η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα, όπου στόχος είναι η 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από αυτές με Πλατανιά (5-1) και Λεβαδειακό (2-1) στο Φάληρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ