ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός με ΠΑΟΚ ο Σεμπά, τρέχει για Λεωφόρο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπά είναι εκτός από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (22/10, 20:30) στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Η απουσία του Σεμπά στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (22/10, 20:30) για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή είναι δεδομένη. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αρχικά ήταν αμφίβολος για το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο του Βορρά" και κανείς δεν γνωρίζε αν θα ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Τάκη Λεμονή.

Ο Σεμπά είχε δεχτεί μια κλωτσιά στον αγώνα με τον Πανιώνιο και χτύπησε, έμεινε εκτός αποστολής με την Μπαρτσελόνα και ουδείς μπορούσε να πει με σιγουριά αν θα βρισκόταν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους "ασπρόμαυρους" της Θεσσαλονίκης.

Τελικά, δεν θα παίξει, διότι το χτύπημα από κλωτσιά που δέχτηκε στη Νέα Σμύρνη, ήταν πιο σοβαρό απ' αυτό που αρχικά είχε εκτιμηθεί. Πλέον, τρέχει για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Σίγουρα, απώλεια για τον Τάκη Λεμονή, διότι ξέρει καλά την ατμόσφαιρα των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ