ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός και ο Μποτία με ΠΑΟΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μποτία, Μέσι EUROKINISSI SPORTS

Ο Μποτία προστέθηκε στους απόντες ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι ενοχλήσεις μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έθεσαν νοκ άουτ τον Ισπανό στόπερ. Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Λεμονής στην αποστολή και ποιους άφησε εκτός.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (21/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (22/10, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Μια προετοιμασία που έγινε μετ' εμποδίων και το τέλος της βρήκε εκτός αποστολής τους Φιγκέιρας και Μποτία. Ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ο Ισπανός από ενοχλήσεις τις οποίες κουβαλούσε μετά το ματς του "Camp Nou" με την Μπαρτσελόνα και οι οποίες τον έθεσαν νοκ άουτ για το βράδυ της Κυριακής.

Τραυματίες είναι και οι Σεμπά, Μπεν, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Εμενίκε. Μαρτίνς, Μίλιτς και Ταχτσίδης συμπληρώνουν το κάδρο με τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα έχει μαζί του ενόψει της αναμέτρησης και είναι οι Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πλησιάζει το sold out για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αήττητος με ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ο Λεμονής
Βούκοβιτς: "Είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε"
Οτζίτζα Οφόε: "Πρέπει να δείξουμε ποιος είναι ο καλύτερος"
VIDEO QUIZ: Πόσο καλά θυμάσαι το γκολ του Αλεξανδρή στον Άγιαξ;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ