ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός κάδρου ο Πελεγκρίνο

Alaves' coach Mauricio Pellegrino signals during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Alaves' coach Mauricio Pellegrino signals during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Δεν υπάρχει πλέον θέμα Πελεγκρίνο, όπως ενημέρωναν οι Πειραιώτες το βράδυ της Τρίτης (30/5). Πέδρο Μαρτίνς, Λουτσέσκου ή έκπληξη της τελευταίας στιγμής για τον πάγκο.

Μέχρι σήμερα (30/5) ο Ολυμπιακός περίμενε την απάντηση του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο και παρά την αισιοδοξία που υπήρχε μέχρι το απόγευμα, ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα αναλάβει εντέλει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά απ΄το Λιμάνι το βράδυ της Τρίτης, δεν υπάρχει πλέον θέμα Πελεγκρίνο για τον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με όσα ίσχυαν τις τελευταίες ώρες, Πέδρο Μαρτίνς και Ραζβάν Λουτσέσκου είναι τα δύο "άλογα" που έχουν απομείνει στην κούρσα διαδοχής του Τάκη Λεμονή, με τον Πορτογάλο τεχνικό ψηλότερα στις προτιμήσεις σε σχέση με τον Ρουμάνο.

Εκτός κι αν ο Ολυμπιακός στραφεί σε λύση - έκπληξη με όνομα προπονητή που δεν έχει διαρρεύσει μέχρι σήμερα. Σε κάθε περίπτωση οι "ερυθρόλευκοι" θα ανακοινώσουν τον νέο τεχνικό της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

(AP Photo/Francisco Seco)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θρίλερ για ΔΟΛ!
Με Ρέτσο στη Βοσνία η Εθνική
Ο Αστέρας Τρίπολης ευχήθηκε στον Βαλβέρδε με πρωτότυπο τρόπο
Παλεύει για Πελεγκρίνο ή Μαρτίνς και στο βάθος… Λουτσέσκου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ