ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός για μια εβδομάδα ο Μέλμπεργκ

Εκτός για μια εβδομάδα ο Μέλμπεργκ
INTIME SPORTS

Τα δύο επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού (κόντρα σε Δόξα Δράμας και Παναιτωλικό) θα χάσει ο Όλοφ Μέλμπεργκ που επέστρεψε τραυματίας από την Τρίπολη.

Άλλο ένα θύμα των τραυματισμών προστέθηκε στο μπλοκάκι του Ερνέστο Βαλβέρδε, που καλείται να κάνει σχέδια την επόμενη εβδομάδα, χωρίς τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός που αποχώρησε στο 21' και έδωσε τη θέση του στον Χολέμπας, έχει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και έτσι θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια των "ερυθρολεύκων".

Πρόκειται για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Δόξα Δράμας (Τετάρτη 30/11) και Παναιτωλικό (Σάββατο 3/12), ενώ υπάρχει και ο φόβος για το ματς με την Άρσεναλ της επόμενης Τρίτης (6/12). Ο έμπειρος αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πιθανότατα να προλάβει, όμως είναι πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Όλοφ Μέλμπεργκ σ' αυτή τη δύσκολη χρονικά περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια, όπως και τους υπόλοιπους τραυματίες, που αντί για να μειώνονται, αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ